2777
2789
عنوان

خاله فمینیست

186 بازدید | 20 پست

خاله شصت ساله من که فمینیست هست هنوز ازدواج نکرده و بچه نداره بشدت عصبی و با گربه زندگی میکنه. هر سری بمن و هر دختر جوون میگه ازدواج نکن مردا خوب نیستن و ...

ولی به نظرم از این که تنها و بی بچه هست عصبیه انقد اصرار داره جوونا ازدواج نکنن و مثل خودش بشن

ازین فمینیست های سمی دارید در اطرافتون؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه شما میدونی فمنیسم چیه نه خاله ی بزرگوار فمنیست هستن.

ایشون بشدت ضد مرد بود در جوانیش و همیشه میگفت زن باید مستقل باشه و شاغل. الانم بازنشسته هست ولی تنها و بی بچه و با گربه و بشدت عصبی و همش همه را تشویق میکنه ازدواج نکنن انگار اینکا باقی دخترا مثل خودش بشن آرامش،میگیره

اینو بهش میگن فمینیست سمی

نه فمینیست درست حسابی

ایشون بشدت ضد مرد بود در جوانیش و همیشه میگفت زن باید مستقل باشه و شاغل. الانم بازنشسته هست ولی تنها ...

اصلا فمنیسم هیچ وقت با مردها و ازدواج کردن مشکلی نداره

زن شاغل هم خیلی خوبه ،ایشون فکر کنم مشکلات دیگه ای دارن که اینجوری شدن به هر حال انتخاب خودشون بوده و درست نیست بقیه رو تشویق کنن.

اصلا فمنیسم هیچ وقت با مردها و ازدواج کردن مشکلی ندارهزن شاغل هم خیلی خوبه ،ایشون فکر کنم مشکلات دیگ ...

بله بحث منم فمینیست سمی هست. خیلی از زنا اینجوری که شغل رو به ازدواج ترجیح میدن بعد سنشون میگذره و تنها می‌مونن و روز بروز عصبی تر میشن متاسفانه

شما که درک درست دارید بفرمایید. خاله من خودش میگه فمینیست هستم شما میگی نیست!عاقبتشم شده زندکی با گر ...

خب به خاطر اینه که ایشون درک درستی ازش ندارن

کی.گفته فمنیسم میگه ازدواج نکنید؟؟

فمینیست نگفته ازدواج نکنید خاله ی شما درک درست و آنچنانی  از فمینیست نداره 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

خب به خاطر اینه که ایشون درک درستی ازش ندارنکی.گفته فمنیسم میگه ازدواج نکنید؟؟

منم گفتم فمینیست افراطی. وقتی فمینیسم زنان رو تشویق میکنه شاغل بودن اولویت داره به ازدواج..خیلی زنا بهترین سن جوانیشون رو پای کار و شغل میزارن و از ازدواج جا می‌مونن نمونه اش خاله من که معتقد بود زن باید شاغل باشه و به مرد تکیه نکنه اونور بوم افتاد

فمینیست نگفته ازدواج نکنید خاله ی شما درک درست و آنچنانی از فمینیست نداره

خآله من نتیجه فمینیسم افراطی هست. چون معتقد بود زن اول باید مستقل و شاغل باشه و سر همین ازدواج نکرد تا دیر شد

منم گفتم فمینیست افراطی. وقتی فمینیسم زنان رو تشویق میکنه شاغل بودن اولویت داره به ازدواج..خیلی زنا ...

آره از این نظر درسته

یا از این ور بوم میوفتن مثل یه تاپیک دیشب که قربون صدقه بوی عرق شوهرش میرفت و میگفت ارزومه جورابای بوگندوش رو بشورم

یکی هم کل زندگیش تنها میمونه

همه چی تعادلش خوبه از حد خارج بشه خطرناکه