2821
2789
عنوان

اسم رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 61 پست
مگه اسم رضا بده؟ بنظرم اسم قشنگیه خیلی ازافرادمعروفم اسمشون رضاست

نسلی که الان دنیا می یاد تعداد خیلی کمیشون اسمشون رضاست.
و جز اسم هایی نیست که به روز باشه. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسوند “رضا” آریان‌رضا، احمدرضا، امیدرضا، امین‌رضا، جوادرضا، امیررضا، حسام‌رضا، حسین‌رضا، حمیدرضا، حنیف‌رضا، سعیدرضا، عبدالرضا، علیرضا، غلام‌رضا، کیان‌رضا، … 

پیشوند “رضا” رضا علی، رضا یار 

آریان رضا 

کیان‌رضا

آریا‌رضا

نیما‌رضا

ایلیا‌رضا

پارسا‌رضا

شایان‌رضا

مانی‌رضا

سامان‌رضا

آرمین‌رضا

رامین‌رضا

مگه اسم رضا بده؟ بنظرم اسم قشنگیه خیلی ازافرادمعروفم اسمشون رضاست

پارسال شهریور ی خانم جوان با من زایمان کردگویا از طریق ای وی اف ۲قلو دختر و پسر باردار شده بود.  نذر رضا کرده برا پسرش گداشت رضا برا دخترش هیوا

همسر منم نذر کرده بود اگه خدابهمون پسر بده یا امیرمحمد بزاره یا محمدعلی ما گذاشتیم امیرمحمد. شاید قدیمی باشه ولی بنظر من تاثیرات مثبت همون نذر. شاید اگه نگاه و نظر خدا نبود بچه مون هم نبود. چون خیلی ها رو دیدم ک نذر میکنن اما ب حاجتشون نمیرسن

امیرضا و علیرضا اسم زیبایی

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

نسلی که الان دنیا می یاد تعداد خیلی کمیشون اسمشون رضاست. و جز اسم هایی نیست که به روز باشه.

اگه به حرف امروزیا باشه اصلا نباید بچه دار شی چون بی کلاسیه 😂 و خیلی چیزای دیگه مردم همیشه حرف میزنن نمیشه جلو دهنشونو گرفت ولی بهرحال نظرهمه محترمه

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
پارسال شهریور ی خانم جوان با من زایمان کردگویا از طریق ای وی اف ۲قلو دختر و پسر باردار شده بود. نذر ...

دقیقا عزیزم خیلیا نظر میکنن ولی نمیرسن و وقتی رسیدیم باید بهش عمل کنیم بنظرم رضا اصلا قدیمی هم نیست خصوصا علیرضا خیلی دوسش دارم 

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
سلام عزیزممن داشتم تاپیک هارو میخوندم شما التهاب شدید داشتید چکار کردیدجواب پاپ دکتر چی بهتون گفتممن ...

سلام گلم من ازمایشم اشتباه شده بود رفتم دکتر بهتاش تهران بعد سه ماه دوباره نمونه برداشت و گفت منفیه ولی حدود چند ماه پیش برای اقدام بارداری رفتم دکتر برای التهاب و عفونتم سروم مترونیدازول داد چندتایی زدم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792