2777
2789
عنوان

اسم رضا

1040 بازدید | 61 پست

سلام دوستان من نذر اسم رضا کردم دوقلو هستن لطفا چندتا اسم پیشنهاد بدید محمدرضا هم داریم جز اون چه اسمهایی قشنگن؟ ممنونم 🙏🏻

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

علیرضا 

محمد رضا

کی میدونه شاید ضریح تو دیگه ندیدم ،کی میدونه شاید من به محرم نرسیدم ،با جنگ میشه کنار بیام ،با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کرببلا نه ،با فقر میشه کنار بیام ،با درد میشه کنار بیام ،ولی نیام تو روضه ها نه ،تو میدونی چقدر از آدما طعنه شنیدم ،تو میدونی برای کربلات جونمو میدم ،از عشق و حالم بگذرم ،از عمر و مالم بگذرم ،نمیگذرم از چای هیئت، کی میدونه شاید تو هم دلت تنگ شده واسم :)

به به بسلامتی علیرضا 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

رضا خالی

علیرضا 

عبدالرضا

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

امیررضا سیدرضا دیگچیزی یادمنمیاد اگ نذرت رو ب زبون نیوردی لازم نیست اجرا کنی اگ مرجع تقلید مکارمشیرا ...

به زبون اوردم گفتم میزارم رضا حالا نمیدونم چی بزارم 😅🤭

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
به زبون اوردم گفتم میزارم رضا حالا نمیدونم چی بزارم 😅🤭

علیرضا خوبه

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز