2777
2789
برا چی چری جلو من عقب من نمیام

چون من اگه عقب بشینم شما رو انگشت میزنم🖕

@ملکه70‍  مگه نه؟دلیلت همین بود برا بردنم جلو؟

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه باور کن نمیام میترسم باید یه مرد همراهم باشه که بیام

من چی ام پس؟

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

دهن سرویس بمن نگفت رفتی آمل یا نه

ن فک نکنم بریم... میدونی ما خیلی رفتیم اون شهرا همشو رفتیم هربارم میریم تا رامسر میریم دیگ ایندفعه نمی‌ریم همین ساری و اطرافش هستیم

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

آخه تو چرچیل متوسطی باید یه نفر گنده ببریم به عنوان بادیگارد کجا یه گله خانم بریم

ها 

@گنده‍  بیا تو رو ببریم😂

ن فک نکنم بریم... میدونی ما خیلی رفتیم اون شهرا همشو رفتیم هربارم میریم تا رامسر میریم دیگ ایندفعه ن ...

آمل من دفعه پیش برا اولین بار رفتم 

چون من همیشه فقططط میرم بابلسر

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  

مگ چری گواهینامه داره

آره اینهاش🚣‍♀️🚣‍♀️🚣‍♀️🚣‍♀️