2777
2789
عنوان

با همچین پسری ازدواج میکنین

1017 بازدید | 76 پست

پسری که خودش تنهایی خونه بخره و ماشین داشته باشه و مهربون باسه و شما رو خیلی دوس داشته باشه حوری ک ی بار بله برون و ب هم زده باشین اما اون باز بخواد با شما ازدواج کنه و اینکه اختلاف فرهنگی داشته باشین کمی 

پسره مستقل باشه 

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

نننننه واه واه ترسیدم 😐

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه