2777
2789
عنوان

اگه بچه دار بشم...🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 50 پست
نميدونم عشقو تجربه كرديد يا نه ولي با همون ي خاطره خوش كنار عشق ميشه ساعت ها با فكر كردن بهش حتي خوش ...

عشق خودش درمان همه همه دردهای بی درمان دنیاست اما اما اگه درد خود این عشق باشه کاری جز مثل یک شمع سوختن نمی تونی پیدا کنی چون درد عشق هزگز دوای نداره

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه خوشم نیاد نظرم رو میگم و سعی میکنم توجیهش کنم . اگه نشد دیگه نظرز نمیدم و همراهیش میکنم . بزا ...

دقيقا كاملا موافقم

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
ب دلایل متعدد جامعه مون خانم مطلقه رو نمیپذره. خودم نه... جامعه... پس وقتی میدونم دخترم خوشبخت نمی ...

دخترشما برا دل خودش زندگي ميكنه ن جامعه...

شايد هم ب طلاق نرسيد خيلي ازدواج ها با خوبي شرو ميشن ولي پايان خوب ندارن و برعكس

منم کاملا موافق نیستم

اگه پسر یا دختر شما عاشق یه فرد معلول یا معتاد یا.... بشه باز هم مخالفت نمیکنید؟؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

اگه عاشق بشه چه دختر باشه وچه پسر اولی انشالله به یاری خدا جوری تربیتش می کنم که وقتی گفت عاسق شدم ب ...

خيلي ام عالي..

موافقم بهترين روش

عشق خودش درمان همه همه دردهای بی درمان دنیاست اما اما اگه درد خود این عشق باشه کاری جز مثل یک شمع سو ...

واقعا همينطوره 

مث اتيش ميسوزونه اگ نباشع و اگ باشه مث بهشته

چون سخته يه پدر و مادر خيلي نمي تونه احساساتي تصميم بگيره همش منطقي فكر مي كنه و خيلي از عشقا منطقي ...

شايد اينجوري باشه و گاهي واقعا منطقي پشتش نباشع...

من منظورم عشق واقعي و خاستنه ن صرفا هر ادمي ك رسيد و اگ واقعا عشق باشه حتي بدون موقعيت ام باشه حاضرم دخترم بهش بدم..

شايد ديوونگي باشه ولي ترجيح ميدم حسرت نخوره