نسرینخانم مدیر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 3890 عنوان بچه دوم | مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 50 پست سلام دوستان به نظرتون من با ۴۳ سال سن برای ای وی اف برم با تخمک خودم جنین تشکیل میشه یا سنم زیاده ؟؟؟ بچه اولم را ۱۰ سال پیش با ای وی اف باردار شدم 1404/06/06 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسرینخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 3890 نمیکم سن ت خیلی بالاس. ولی الان دیگه واسه بچه آوردن زمان مناسبی نیست. آدم بعد چهل خیلی بیشتر باید ا ... درسته .من خودم بچه نمی خوام .ولی برای پسرم عذاب وجدان دارم .باز با خودم میگم وقتی خدا خودش نخواست من چکار کنم.ولی نمیدونم چرا عذاب وجدان ولم نمی کنه 😭😭😭
نسرینخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 3890 تو خودتو سرزنش نکن شاید خداوند از همین پسرت نسلی به تو بده بیشتر از اونایی که 3تا پسر دارن به قول قد ... 🙏🥹
نسرینخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 3890 به نظرم این مورد چیزی نیست که از بقیه نظر بخواید. باید به شرایط زندگی و روحیه ی خودتون نگاه کنید. اگ ... با اینکه شما دو تا هستید بازم می گی تنهایی .
همابابا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 20123 این کار کردم . من نگران آیندش هستم .من مقصرم اگه در آینده تنها بمونه .ولی کاری هم ازم بر نمیاد . من بچه آخر خانواده هستم و تنهام ربطی به خواهر و برادر نداره من دارم ولی تنهام کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
نسرینخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 3890 من بچه آخر خانواده هستم و تنهام ربطی به خواهر و برادر نداره من دارم ولی تنهام ولی اگه تو زندگی برات مشکلی پیش بیاد خواهر برادرات به دادت میرسن
همابابا عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 20123 ولی اگه تو زندگی برات مشکلی پیش بیاد خواهر برادرات به دادت میرسن خواهر و برادرام شدن بزرگترین مشکل برام مشکلات فراوون دارن طوری که مشکلات خودم برای یه وقتایی فراموش میشن و میشینم ساعت ها غصه اونا رو میخورم کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤