2777
2789
عنوان

عمل بینی

642 بازدید | 18 پست

بچه ها من یک هفتس بینیم عمل کردم گج بینیمم برداشتن , همینکه قیافم دیدم.افسرده شدم زدم زیر گریه تااین حد , بینیم مثل خوک شده و سربالا شده  . ایا کسی هست ک بینیش عملی باشه و هفته ی اولم اینطوری بود یا کلا فقط من اینطورم توروخدا یکی جواب بده 😢دستیار دکتر ک بهم میگه هنوز ورم داره و الان نمیتوتی قضاوت کنی اما اخه چرااا مثل خوک , فکرنمیکنم درست بشه 

تیکر عروسیمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلااا نگران و ناراحت نباش

من لحظه ای ک گچ بینیمو برداشتم چنان خوکی و گنده بود ک فقط دوس داشتم بمیرم کارشب و روزم شده بود گریه

اصلا ب بینیت دست نزن ورمش بخوابه ب حدی تغییرمیکنه ک باورت نمیشه این همونه ک دیدی😘

سلام ببخشید من الان پیامای شماروخوندم  ,  بینیم الان خیلی عالی شده و پایینتر اومد دیگه خوکی نیست 😀واقعا خداروشکرمیکنم خیلی روزای سختی گذروندم 

تیکر عروسیمه
سلام ببخشید من الان پیامای شماروخوندم  ,  بینیم الان خیلی عالی شده و پایینتر اومد دیگه خوک ...

هزینش چقدشد؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
عزیزم اصلااا نگران و ناراحت نباش من لحظه ای ک گچ بینیمو برداشتم چنان خوکی و گنده بود ک فقط دوس داشت ...

واقعا خیلی سخته . ن الان شکرخدا خیلی بهتر شده اما کجه که فکرمیکنم ورم باشه چون من امروز دقیقا یک ماه شد ک ازعملم گذشته

تیکر عروسیمه

سلام الان بینیتون در چه حاله؟

من چهار ماهه عمل کردم نوکش خیلی گنده ست هنوز

همه ش میگن بعد شیش ماه

مال من که فرقی نکرده یه خط گنده هم بالای بینیم افتاده

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
سلام الان بینیتون در چه حاله؟ من چهار ماهه عمل کردم نوکش خیلی گنده ست هنوز همه ش میگن بعد شیش ماه ...

سلام من الان ۶ماه گذشته . تا دوسه ماه اول بینیم کوچیکتر بود اما الان کمی بزرگ شد , اما در کل راضیم . شما براب نوک بینیتون امپوا کورتون تزریق کنید ورمو میگیره .من تزریق کردم . برید پیش خود دکترتون یا متخصص پوست

تیکر عروسیمه
سلام من الان ۶ماه گذشته . تا دوسه ماه اول بینیم کوچیکتر بود اما الان کمی بزرگ شد , اما در کل راضیم . ...

ممنون از جوابت عزیزم

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

بچه ها من الان 2 ماهه عمل کردم خیلی بینیم تپله فکر میکنم کجه و پهن هست افسده شدم درست میشه اولا سوراخای بینیم خیلی کوچکتر بود الان حس میکنم بزرگ تر شده چجور یک ماه دیگه چسبم بردارم خجالت میکشم  

هرگز در زندگی این دو را ابراز نکنید:

نخست، آنچه نیستید

و دوم ، همه آنچه هستید!
بچه ها من الان 2 ماهه عمل کردم خیلی بینیم تپله فکر میکنم کجه و پهن هست افسده شدم درست میشه اولا سورا ...

من ۶ماه چسب زدم الان بینیت کلی ورم داره

تیکر عروسیمه