بچه ها من یک هفتس بینیم عمل کردم گج بینیمم برداشتن , همینکه قیافم دیدم.افسرده شدم زدم زیر گریه تااین حد , بینیم مثل خوک شده و سربالا شده . ایا کسی هست ک بینیش عملی باشه و هفته ی اولم اینطوری بود یا کلا فقط من اینطورم توروخدا یکی جواب بده 😢دستیار دکتر ک بهم میگه هنوز ورم داره و الان نمیتوتی قضاوت کنی اما اخه چرااا مثل خوک , فکرنمیکنم درست بشه
سلام ببخشید من الان پیامای شماروخوندم , بینیم الان خیلی عالی شده و پایینتر اومد دیگه خوک ...
هزینش چقدشد؟
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام الان بینیتون در چه حاله؟ من چهار ماهه عمل کردم نوکش خیلی گنده ست هنوز همه ش میگن بعد شیش ماه ...
سلام من الان ۶ماه گذشته . تا دوسه ماه اول بینیم کوچیکتر بود اما الان کمی بزرگ شد , اما در کل راضیم . شما براب نوک بینیتون امپوا کورتون تزریق کنید ورمو میگیره .من تزریق کردم . برید پیش خود دکترتون یا متخصص پوست
بچه ها من الان 2 ماهه عمل کردم خیلی بینیم تپله فکر میکنم کجه و پهن هست افسده شدم درست میشه اولا سوراخای بینیم خیلی کوچکتر بود الان حس میکنم بزرگ تر شده چجور یک ماه دیگه چسبم بردارم خجالت میکشم