ykyk مدیر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5810 عنوان لبوبو | مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 20 پست به اینکه خریدنش کار درستیه یا نه کاری ندارمبرای یک نفر هدیه گرفتم 18 سالشه و دخترهابی از سری انرژی دراومدبه نظرتون رنگ خوبی دراومده؟دوست ندارم ته دلش خوشش نیادخواستم سلیقه دیگران هم بدونم 1404/06/06 | 10:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونههههه عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 11241 میخواستم هیجانی باشه😁خودش باز کرده عزیزماین عکس از نت هست گذاشتم ببینید و نظر بدید اگه خوب نبوده چی ... اهاااا تعجب کردم اول😅عکس العمل خودش چطور بود ب نظرم رنگش قشنگه قیافشم ک شانسیه خنگ🤪
ykyk مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5810 اهاااا تعجب کردم اول😅عکس العمل خودش چطور بود ب نظرم رنگش قشنگه قیافشم ک شانسیه خنگ🤪 خودش گفت خیلی قشنگه و رنگش ملیحهولی قبلا میگفت سکرت و چند رنگشو دوست دارم بیشتر
دیوونههههه عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 11241 خودش گفت خیلی قشنگه و رنگش ملیحهولی قبلا میگفت سکرت و چند رنگشو دوست دارم بیشتر خب دیگه مطمئن باش خوشش اومده. بچه داداشم شانسش طوسی درومد وای از ذوق داشت سکته میکرد دید قیافه و رنگشو ناراحت شد🤣🤣🤣اون چند رنگ رو خیلیا دوست دارن داشته باشن .ولی شنیدم ک میگن خیلیییییی باید شانس داشته باشی اون نصیبت بشه باید اونقدر ازین ها بخری تا اون بدست بیاری😅
ykyk مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 5810 خب دیگه مطمئن باش خوشش اومده. بچه داداشم شانسش طوسی درومد وای از ذوق داشت سکته میکرد دید قیافه و ر ... دقیقابا اینکه شانسش خوب بودهطوسی سکرته😂