2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

158 بازدید | 8 پست

حرف عجیب جاریمو بگم خیلییی فضوله سوالای زناشویی شخصی میپرسه مث جلوگیریتون جیه یا خیلی چیزا دیگه من سکوت میکنم جواب نمیدم تامیتونم باهاش حرف نمیزنم ولی یبار اینقد گفت ک شمارابطتون چن روزس گفتم من شوهرم بداخلاقه زیاد حسش نی گاهی هقته یکبار بعد با پوزخند گفت منوشوهرم دوشب کاری نکنیم نمیشه شوهرم بهم میگع ازبس خوشگلی دووم نمیارم؟ جدااز حرف جندشش بنظرتون رابطه زیاد ربطی ب علاقه دوطرف داره؟

والا چی بگم شوهر منم هرشب رابطه داره بامن 

رو گردنم کبود بود جاری هام دیدند بعد گفتند ب من شوهر ذلیل مگه جای دیگه نبود برا کبود کردن 

بعدش جالب اینه بعد از من  روگردن خودش کبود بود  

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا از این چیزها باکسی حرف نزنید. درست نیست. روابط زناشویی به روحیات دو طرف مربوطه. الزامی نداره که تعدادش چندتا باشه. شاید دو نفر بخوان کلا هفته ای یکبار رابطه دارن. رابطه شخصی‌شون باهمدیگه هم خوب باشه. فرمول خاصی نداره تعداد رابطه. وقتی با دیگران درباره‌اش حرف میزنید میرید تو فاز مقایسه و این خیلی بده‌.

حواست و جمع کن.این داره زیر زبون تو میکشه که بفهمه رابطه تون چقدر گرمه .‌ بعدا برات نقشه بکشه مقصر خودت خواهی بود . هیچ توضیحی نده . زود موضوع و عوض کن. چند بار این کار و بکن دیگه بهش رو نده . اصلا باهاش یه جا تنها نباش .