2777
2789

آرد برنج رو با آب سرد مخلوط کن

بعدش یه ریزه کره بنداز توش بزار رو شعله تند تند هم بزن تا یکدست بشه و قوام بیاد

واسه بار اول نباید زیاد غلیظ کنی

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنج ایرانی خوب بگیر یه قاشق ازش بردار خوب بشور بذار با یه لیوان آب بپزه یکمم نبات بزن مزه ش خوب بشه ...

یعنی باید بزارم برنج له بشه بعد از صافی رد کنم ببخشید میپرسم اخه خیلی میترسم نکنه اشتباه درست کنم

یعنی باید بزارم برنج له بشه بعد از صافی رد کنم ببخشید میپرسم اخه خیلی میترسم نکنه اشتباه درست کنم

اره عزیزم برنج قشنگ باید پخته بشه وله له باشه آبش از صافی رد کن فقط روزای اول رقیق باشه وکم بده بهش بخوره ولی روزای بعد غلیظ تر کن

هر وقت شروع کردی دیگه هر روز باید بدی  روزی دوبار بده از یه قاشق مربا خوری شروع و کم کم زیادش ...

میگن تا ی هفته باید بدم بعد فرنی و حریر بادام بدم درسته و بعد از ی هفته با کمکی بعدی باید لعاب برنج رو هم بدم 

میگن تا ی هفته باید بدم بعد فرنی و حریر بادام بدم درسته و بعد از ی هفته با کمکی بعدی باید لعاب برنج ...

ببین چون زودتر از ۶ماه داری شروع میکنی دوهفته لعاب بده بعد یه ده روز فرنی بعدش حریره بادام بعد سوپ سبک با حریره وبعدم سرلاک 

این فرنی میشه استارتر لعاب برنج میخواد بعدم کره خیلی زوده که 

عزیزم

فرنی توش شیر داره

این لعاب برنجه

البته من هیچ اصراری ندارم که شما بپذیرین😉

در مورد کره تحقیق کردم بیشتر توصیه شده واسه اطفال کم وزن

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
عزیزم فرنی توش شیر داره  این لعاب برنجه البته من هیچ اصراری ندارم که شما بپذیرین😉 در مورد ...

ببخشیدا من یه بار گفتم دیگه هم حرفی نزدم نمی‌خواستم ادامه بدم ولی باید بگم که لعاب برنج از اسمش پیداست فقط برنج فرنی هم واجب نیست توش شیر باشه دل بخواهیم میشه شیر ریخت میشه آب

اینم اصلا موضوعی نیست که درموردش بحث کرد ‌‌‌‌دوست من 

موفق باشی