2777
2789
کجا ابنستا؟ نه

اره لباساش قشنگه هر سایز و اندازه ای هم می‌دوزند ولی میترسم بد باشه تن مانکن خیلی،قشنگه ولی خرید نکردم میترسم گاهی،رضایت مشتری بد وایمیسته گاهی خوب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف مفت زدی و تاپیک قفل کردی؟😅با یه وکیل دوزاری تبانی کردی که براش تبلیغ کنی و ازش پورسانت بگیری شاید هم خودت همون وکیل دوزاری هستی 

بیچاره ی حرفه ی وکالت به چه روزی افتاده😅

در ضمن اون وکیلی که باید براش تو نی نی سایت با دروغای امثال تو تبلیغ بشه همون بهتر که بره سبزی پاک کنه هم منتش کرده هم دوز و کلکش هم درآمدش 

ازت کم حق الوکاله گرفت؟؟؟؟؟؟😅😅😅خودت برو ببین چه اراجیفی نوشتی خدایی 

دوزاری بی سواد

حرف مفت زدی و تاپیک قفل کردی؟😅با یه وکیل دوزاری تبانی کردی که براش تبلیغ کنی و ازش پورسانت بگیری شا ...

تو چرا میسوزی ؟ من نوشتم به کسی کمک کنم چیه وکیل کارتو ساخته نگرفتت اینقدر با وکیلا دشمنی؟بی سوادِ کم عقل بیشعور 

هر حرفه ای نیاز به تبلیغ داره عزیزم البته تو هر....زه حتما اونقدر مشهوری تو شهرتون که نیاز به تبلیغ نداری شبات پره واسه همین فکر میکنی بدون تبلیغ و تعریف و ... حتی معلم خصوصی ام بهش شاگرد نمیاد ..شغل شریف تبلیغ میخواد 

البته تو چه بدونی اخه مشهور شدی ملت چند ساعت باهات وقت میگذرونن فگر میکنی بدون تبلیغ نون حلال دراوردن هم عین هم....خو.ا.بی های توعه ایکبیری

حرف مفت زدی و تاپیک قفل کردی؟😅با یه وکیل دوزاری تبانی کردی که براش تبلیغ کنی و ازش پورسانت بگیری شا ...

البته از سوالت که تو تاپیکات دیدم هی پرسیدی اینجا وکیل داریم اینجا وکیل داریم فهمیدم که بدبخت دنبال یه شوهر وکیلی مخشو بزنی زنش شی ... محض اطلاع عزیزم کارآموز مال اول وکالت هم تورو نمیگیره ... با ابن اخلاق گندی که داری سر هرچیزی میپری از مامور پست بگیر تا .... بگیرن هم سر ماه طلاقت میدن 

چیه شوهر وکیل پیدا نگردی داری میسوزی؟؟؟؟افتادی بد و بیراه پشت سر شغل وکالت میگی؟