2777
2789
عنوان

خورشت‌کرفس

97 بازدید | 20 پست

دوستان‌کرفس‌همراه‌نعناع‌وجعفری‌خریدم‌فروشنده‌بهم‌نعناع

عطری‌داده‌به‌نظرتون‌‌بایدنعناع‌ساده‌‌که‌توی‌سبزی‌خوراکی‌‌معمولا

استفاده‌میکنیم‌‌بهم‌میدادیعنی‌اشتباه‌بهم‌داده؟🤔

وای اصلا دوست ندارم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا همین الان نمی‌دونستم نعنا عطری و ساده داریم

بعضیا به نعناع، سوسن عنبر هم اضافه میکنن، عطر بیشتری بهش میده. مثلا مامان من نعناع که میخره خشک میکنه، اگه ۵تا دسته نعناع بخره، یکی دو دسته هم سوسن عنبر میخره قاطی میکنه باهم. خیلی خوش عطر میشه

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

آهاتاحالانشنیده‌بودم‌ازکجابایدخرید

خود سبزی فروشها دارن

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

بعضیا به نعناع، سوسن عنبر هم اضافه میکنن، عطر بیشتری بهش میده. مثلا مامان من نعناع که میخره خشک میکن ...

آها پس ینی نعناع همون یه نوع هست آره عزیزم ؟

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آها پس ینی نعناع همون یه نوع هست آره عزیزم ؟

بله گلم