2777
2789
عنوان

۲۲ سالم شد ❤+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 107 پست
تولدت مبارک عزیزم.چرا فک میکردم ۷۰هستی😁

ممنون زندگی 😅😅😅 نمیدونم تو سایت همه میگن تو ۲۶ ۲۷ بهت میاد !!!😜😜😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تولدت مبارک👒👘👜👠👡💄💄💄💄💍💍👙👚👗🛍👑👢ایناهم کادوت

ممنون عزیز دلم 😍😍😍

فقط اون کفشه یه لنگش کمه 😅😅😜😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
قربونت برم عزیزم . خداروشکر . سال نو مبارک دوست مهربونم . انشاالله سالی پر برکت و سلامتی برای تو همس ...

امتحانا ادمو بزرگ کیکنه اگه ادم تلاش برای حلش داشته باشه و گرنه ادمو داغون میکنه

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
مبارک تولدت مبارک 

مرسی عزیزم 😘😘😘😘

قربونت برم عزیزم . خداروشکر . سال نو مبارک دوست مهربونم . انشاالله سالی پر برکت و سلامتی برای تو همس ...

سال نو توام مبارک 

از ته دل از خدا میخوام تو این سال جدید هرچه زودتر دلتو شاد کنه نازنینم 

ازش میخوام همیشه لبات خندون باشه

دلت شاد باشه 

انشاالله سال دیگه عید و با فرشته خوشگلت جشن بگیری نفسم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
ممنون عزیز دلم 😍😍😍 فقط اون کفشه یه لنگش کمه 😅😅😜😜

لباس منشوریم داده!! 😉😆😆

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
سال نو توام مبارک  از ته دل از خدا میخوام تو این سال جدید هرچه زودتر دلتو شاد کنه نازنینم  ...

مرسی از دعای قشنگت . واقعا بهش احتیاج داشتم . خوشحالم ک دوست مهربونی مثل تو دارم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

مینا قری هستم