2777
2789
عنوان

ینی ی روز یکی میادد🥲🦢

128 بازدید | 14 پست

ینی ی روز یکی میاد کمبود توجه هایی که داشتم از سوی پدرم و واسم جبران کنه؟

یکی میاد وقتی کسی اذیتم کنه ازم دفاع کنه؟

یکی ک فقط واسه خودم بخاد منو نه واسه چیزای مزخرف

کاش خدا ی آدم امن و وارد زندگیم کنه:)))خیلی به همچین آدمی نیاز دارم🥲🤍 و تا اون موقع وارد رابطه نمی‌شم 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگرم پیدا شده نذار بفهمه که به خاطر اینا میخوای ازدواج کنی، چون همینا میشه نقطه ضعفت و پسر پیغمبر هم که باشه از همشون استفاده میکنه واسه تحقیر

تو فامیل دقیقا همین کیس داشتیم ،اولش که تو هرمهمونی میزدش بعد هم دیگه کاسه صبرش لبریز شد و داره طلاق میگیره

اگرم پیدا شده نذار بفهمه که به خاطر اینا میخوای ازدواج کنی، چون همینا میشه نقطه ضعفت و پسر پیغمبر هم ...

دقیقاا و نقطه صعف منم همینه که میگم همه چیو 🤍

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

دقیقاا و نقطه صعف منم همینه که میگم همه چیو 🤍

مثال زدم برات که نگی 

این دختره اولش استوریا دوستاش نگاه میکرد فک میکرد شوهر ینی اینکه براش نارگیل و آناناس و خوراکیای ترند بخره و یه جورایی میخواست از شر خونه باباش راحت بشه

پسره هم به محض اینکه فهمید شروع کرد بدقلقلی کردن، الآن هم بعد از طلاق افتاده به مشر وب خوردن و هربار با یه پسر میره بیرون، از چاله دراومد افتاد تو چاه ، از چاه هم درآوردنش افتاده تو باتلاق

مثال زدم برات که نگی این دختره اولش استوریا دوستاش نگاه میکرد فک میکرد شوهر ینی اینکه براش نارگیل و ...

وای اره خیلیی بدههه🤦‍♀️ 

نه عشقم درست میگی.. خودمم بخاطر همین چیزا وارد رابطه نمیشم چون میدونم حتی اگ خوبم باشه در نهایت منم که وابسته میشم و با کوچیک ترین رفتار بدش میمیرم🤝 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

وای اره خیلیی بدههه🤦‍♀️ نه عشقم درست میگی.. خودمم بخاطر همین چیزا وارد رابطه نمیشم چون میدونم حتی ا ...

ان شاالله که حاجت قلبیت و حکمت خدایی یکی باشه🙏🙏🙏🙏

وقتی تو خونه دعوام میشد با خانوادم میگفتم خدایا من ازدواج کنم از این خونه برم شوهرمم میسه برام حامی مثل کوه پشتمه

الان یک ساله عقدم دارم جدا میشم...

بابام همه جوره حمایتم میکنه و پشتم وایساده 

فقط میتونم بگم خانواده امن ترین جاست 

وقتی تو خونه دعوام میشد با خانوادم میگفتم خدایا من ازدواج کنم از این خونه برم شوهرمم میسه برام حامی ...

اخی دورت بگردم❤️‍🩹

موافقم.. تهش همیشه خانواده واس آدم میمونه متاسفانه یا خوشبختانه:)

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍