2777
2789
عنوان

امشب کات کردم

311 بازدید | 25 پست

به دوست پسرم گفتم از اینده میترسم گفت چرا میترسی ازدواج میکنی سرکار میری😐اینجوری گفت گفتم این قصدش ازدواج نیست گفتم روحم و احساسم وقتم بازیچه دست تو نیست گفت تو چرا همش فکر ازدواجی من تا شیش سال دیگه نمیخوام ازدواج کنم فلان هیچی دیگه از پیجم شوتش کردم بیرون انفالو کردم عکس و شمارشو حذف کردم چرا هر کی به من میرسه ازدواجی نیس حالم گرفتس 🥲

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند وقت باهم بودید؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خوب کردی چند وقت باهم بودید؟

سه ماه ولی بهش عادت کردم همش بیرون بودیم

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
همون روز اول قصدتونو بهم نگفتین

نه گفت یکیو میخوام تا آخرش باشه

دخترا یچیزی بگم الان بهم حرف میزنین 

ولی بخدا خودمون میخوایم گول بخوریم خودمون میخوایم بازی بخوریم اخه مردا حتی نباید  توی ازدواج زندگی مشترک عمرتو هدر بدی  براشون شما همینجوری به یه پسر هول همه کاره رو میدین 

بچسبسد به درس کار زندگی نه دوستی نون اب میشه نه ازدواج 

بهش فکر نکن چنتا سابلیمینال گوش کن و به خودت برس با دوستات برو بیرون