2777
2789
عنوان

یچیزی دقت کردم

450 بازدید | 21 پست

دانشمندامون که نرفتن کار کنن واسه آمریکا و اروپا مهاجرت نکردن موندن تو ایران واسه وطن کار کردن شهید شدن چقدر شریف بودن اگه میرفتن واسشون کار میکردن الان خونه ماشین حقوق بالا بشون میدادن ولی چون تو کشور خودشون کار کردن ترورشون کردن

❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قانون ومنطقسیاستمدارای غرب همینه ،نخبه ها و منابع غرب آسیا حکم طلا براشون داره اگه تو چنگشون باشن که کاری بهشون ندارن اگه پشت کنن بهشون مساوی میشه با ترور

به هر حال دانشمندان ایرانی زیادی تو دنیا داریم که به پیشرفت علم خیلی کمک می‌کنند

شاید اگه ایران میموندند 'بااین همه تحریم وکمبود به هیج جا نمیرسیدن'تازه کسی هم قدرشون نمیدونست

گروه رز 
منم ترک ام گلیباشگاه پیدا کردی خوب؟یه مربی خوب میخوام اسیر شدم با شوهرم جدا زندگی می‌کنم نمی‌دونم چی ...

عزیزم تو میدون ساعت بود گرون بود من اونجا نرفتم

اره یکیشو پیدا کردم قیمتش هم مناسبه باشگاه بدنسازی مهتاب تو بیلانکوه من میرم اونجا

عزیزم تو میدون ساعت بود گرون بود من اونجا نرفتماره یکیشو پیدا کردم قیمتش هم مناسبه باشگاه بدنسازی مه ...

برام دوره عزیزم اونجا

باز میدون ساعت میتونم 

فقط برنامه میخوام 

تمرین باشگاه نزدیک خونه

راستش هیکل مربی هارو نمیپسندم

خودشون ایراد دارن دوس ندارم شبیه اونا بشم

مربی خوش هیکل میخوام اونجا داره؟

برای برنامه چند میدی؟

برام دوره عزیزم اونجاباز میدون ساعت میتونم فقط برنامه میخوام تمرین باشگاه نزدیک خونهراستش هیکل مربی ...

کدوم مسیر هستین عزیزم؟

اره چند تا مربی داره دوتاشون خیلی خوبن برا منم برنامه خوبی نوشته بود

من برا سه روز در هفته با برنامه و مربی ۸۵۰ دادم

کدوم مسیر هستین عزیزم؟اره چند تا مربی داره دوتاشون خیلی خوبن برا منم برنامه خوبی نوشته بودمن برا سه ...

چه خوب من الان سمت پرواز هستم

اسم باشگاه چیه زنگ بزنم ببینم برنامه چجوری باید بگیرم