2777
2789
عنوان

خانومانه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 115 پست
دقیقاااا مشکل منم مثل خودته چونکه مکان هم نداریم یا تو اتاقمه یا جای خلوت و منم تو خونمون هی معذب می ...

موقع ارضا شدن باید حواستو بدی به اون کار... اینکه مکان ندارین و همش فکرت رو اینه که وای الان یکی میاد داخل این باغث میشه ارضا نشی... خودم اوایل ازدواج خوب بودم از وقتی بچه دار شدم و استرس دارم بچه یهو بیاد تو اتاق نه بهم حال میده نه ارضا میشم🫤

من خودم اوایل اصلا ارگاسم نمیشدم خیلی بد بود ولی وانمود میکردم شدم همیشه انواع پو..زشین و امتحان می ...

وای من بر عکس تو دست بهم بخوره از حال میرم😔

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم اوایل اصلا ارگاسم نمیشدم خیلی بد بود ولی وانمود میکردم شدم همیشه انواع پو..زشین و امتحان می ...

اوهوم خیلیم حس بدیه

ن تنها برا خودم بلکه حس میکنم اونم ی حس ناکافی بودن میگیره

هی راجبش حرف میزنه

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

هعیییکاش زودتر ازین دوران نامزدی و استرس و اضطراب راحت شیم

اره الان دیگه خیلی لذتی ندارع برام چون غر میزنه چرا نشدی احساس میکنم من ناتوانم یا چی😂😂وگرنه اون کار بلده...شما چند وقت یه بار انجام میدین ؟؟؟؟ من هی میخام بپیچونمش نمیشه 

موقع ارضا شدن باید حواستو بدی به اون کار... اینکه مکان ندارین و همش فکرت رو اینه که وای الان یکی میا ...

منم نمیشم ولی تالان فکر میکردم مشکل از منه یا بیماری دارم.. چونکه بعدش هی غر که چرا نشدی  من حس ناکافی میگیرم ب اونم منتقل میشه نمیدونم چاره چیه

منم تحریک میشم ولی به ارضا شدن نمیرسه تا صبم انجام بدیم نمیشم تا اون روش خودمو انجام ندم😂

وای منم فقط رو یه جا بیشتر حساسم که سریع میشم😁

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

اره الان دیگه خیلی لذتی ندارع برام چون غر میزنه چرا نشدی احساس میکنم من ناتوانم یا چی😂😂وگرنه اون ک ...

تقریبا هفته ای ی بار

سرکاره وگرنه بیشتر میشد😂😂😂

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

اوهوم خیلیم حس بدیهن تنها برا خودم بلکه حس میکنم اونم ی حس ناکافی بودن میگیرههی راجبش حرف میزنه

نزار بفهمه من شوهرم هیچ وقت نذاشتم بفهمه وانمود میکنم تا عذاب وجدان نگره

یه تاپیک دیدم نوشته بودن مشکل بیشتر خانوماس که به ارگاسم نمیرسن

نزار بفهمه من شوهرم هیچ وقت نذاشتم بفهمه وانمود میکنم تا عذاب وجدان نگرهیه تاپیک دیدم نوشته بودن مشک ...

واقعا؟

چ عجیب...

کلا کامل ازش میفهمم ی ترسی تو وجودشه ک بخاطر این مسئله بخوام جدا شم یا بگم نمیخوامت

بارها راجبش حرف زده هی میخواد توجیه کنه بعد عروسی ارگاسم من در اولویته و ...

من که شوهر کنم هر شب میخوام😅

منمممم😂😂😂

ماهم همینطور اخر هفته ک میشه انگار جهنم میشه برام میگم کاش دیر بیاد جمعه .این هفته رو پیچوندم خیلیم ...

واقعا؟

حالا من کل هفته منتظر اخر هفته ام

شاید ب ارگاسم نرسم

ولی همون معاشقه قبلش و بغل کردن و حرفاش رو واقعا دوست دارم

واقعا؟چ عجیب...کلا کامل ازش میفهمم ی ترسی تو وجودشه ک بخاطر این مسئله بخوام جدا شم یا بگم نمیخوامتبا ...

دقیقاااا نامزدم منم همش اینو میگه الان ک نمیشی بعد عروسی اول تو بعد من. یه حس عذاب وجدان هم میگیره فکر میکنه نمیخامش یا کمبود داره