2777
2789
عنوان

خانومانه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 5318 بازدید | 115 پست
بعد نامزدت ناراحت نمیشه یا حرفی نمیزنه؟؟

چرا هر دفعه میگه دفعه بعدی باید بشی چرا نمیشی کلی غر میزنه

هی میگه خب تو بگو کجا چیکار کنم

یکی از دلایلش واقعا اینه ک خانوادم هستن و نمیتونم ریلکس باشم

از طرفی شدیدا خجالت میکشم وگرنه اون کارشو بلده🤦🏻‍♀️

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نکن فدات شم بعدا دیگه دیر انزالی پیدا می‌کنی نمیتونی لذت ببری ازشمشکل زناشویی پیدا می‌کنی

باید فقط برم باشگاه سر گرم شم ترکش کنم

من دورامو زدم الان دنبال جا پارکم👻

چرا هر دفعه میگه دفعه بعدی باید بشی چرا نمیشی کلی غر میزنههی میگه خب تو بگو کجا چیکار کنمیکی از دلای ...

همون استرس داری راحت ارگاسم نمیشی

فرق تحریک و ارگاسم چیه ؟مجردم من سردر نمیارم از اینا😂😶‍🌫️

ارگاسم اوج تحریکه و وقتی اون لحظه رو تجربه میکنی عضلات منقبض میشه بدنت دیگه میلی ب تحریک شدن نداره ،علائمش تو هر فردی متفاوته

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..

ورزش کن همش بیرون باش تنها نمون خودتو سرگرم کن. حموم طولانی نرو سریع برو بیا .هرچی ک باعث میشه زمین ...

نه تو حموم که اصلا انجام نمیدم 

ولی تو خونه بیشتر تنهام همون باعث میشه

چرا هر دفعه میگه دفعه بعدی باید بشی چرا نمیشی کلی غر میزنههی میگه خب تو بگو کجا چیکار کنمیکی از دلای ...

دقیقاااا مشکل منم مثل خودته چونکه مکان هم نداریم یا تو اتاقمه یا جای خلوت و منم تو خونمون هی معذب میشم نمیتونم ب اون حس یا لذت برسم ولی نامزدم هی غر میزنه چرا نشدی چرا نشدی ... نمیدونم چیکارکنم . 

دقیقاااا مشکل منم مثل خودته چونکه مکان هم نداریم یا تو اتاقمه یا جای خلوت و منم تو خونمون هی معذب می ...

هعییی

کاش زودتر ازین دوران نامزدی و استرس و اضطراب راحت شیم

مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)

من خودم اوایل اصلا ارگاسم نمیشدم خیلی بد بود ولی وانمود میکردم  شدم همیشه انواع پو..زشین و امتحان میکردم تا با یکیش ارگاسم میشم وگرنه تحریک میشم و ارگاسم نمیشم حس بدیه