2821
2789
عنوان

شوهر احمق

1741 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها 

حماقت شوهر من امشب هزار برابر بیشتر اثبات شد

از هفته پیش مامانش و خواهرش بهش گفتن بچه را شنبه ببر ختنه کن (مامانش اینا گفته تا خواهرش یه هفته بیاد اینجا بهونه ایی برای اومدن  و موندن یه هفته ایی داشته باشه ) 

من هیچ اطلاعی نداشتم دیدم هی مادر شوهرم میگه یه هفته دستت گیر بچس به خاطر ختنه من گفتم بسم الله این چی میگه 

یه عروسی ام داشتیم من گفتم نمیام بچم اذیت میشه دیدم مادرشوهرم روز یکشنبه بود فک کنم گفت اره خب بچه ختنس من و شوهرت میریم عروسی فکم افتاد گفتم توهمی شده 

خلاصه  گذشت من امشب به شوهرم گفتم حوصله بچه های خواهرت ندارم خیلی شرن وقتی میان خونع میترکع تازه بچه های جاریمم میارن خلاصه شوهرم گفت شنبه میاد چون قرارع بچه را ختنه کنیم فک کنین من که مادر بودم نمیدونستم خلاصه کلی فحش داد و رفت از اتاق بیرون منم تمام مدت گوشم گرفته بودم پاشدم در اتاق قفل کنم و بشینم اومد حمله درا شکست و شرو کرد  خفه کردن من 

مادرشوهرمم از اونور فحش میده به من منم خوب فحش کشش کردم بعد شوهر احمقم زنگ زد برادرش و زنشم کشید اورد اینجا خاک توی سر احمقش و یه دعوای بزرگ درس کرد که همسایه ها توی کوچه بودن کیفم برداشتم کع برم که داداشش دستم کشید اورد انداخت توی خونه هه بچه هاش شرو کردن جیغ و گریه و زنش که اونقدر خوشحاله که شب خوابش نمیبره 

حالم از این زندگی سگی و این شوهر احمق بهم میخوره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین چقدر احمق بوده که منی که مادرشم نمیدونستم برنامه ریز ننه اش و اجرا هم شوهرم منفعتم به خواهرش می ...

اصلا ختنه هم کنی خواهرش میخواد بیاد کجا یعنی تو نمیتونی از پس بچه بر بیای 

ختنه کردی بردار برو خونه مادرت 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
اصلا ختنه هم کنی خواهرش میخواد بیاد کجا یعنی تو نمیتونی از پس بچه بر بیای ختنه کردی بردار برو خونه م ...

این نقشه مامانشه چون هر روز هفته اینجاس حالا این هفته بهونه داشته باشه برای اومدنش همین جمعه بود که بعد یه هفته رفتدخونش حالا امشب ننش به شوهرم نیگه عکس دخترم نشونم بده دلم تنگه براش اخه زن حسابی خودت که اومدی دخترتم که هر روز اینجاس بچه هاشم یه شری غن فرش خونم سوزوندن حتی هه حالم بهم میخوره ازشون 

میگن اصلا مامان من حق ندارع بیاد

چرا نمیری خونه پدرت

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
خونه پدرم یه شهر دیگس اسنپ گرفتم که برم که شوهرم نذاشت

فردا پاشو برو 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

اگه خونوادت خوبن  وپشتتن چرا داری این موجودات وحشی رو تحمل میکنی