2777
2789
عنوان

دعای قبل خواب

48 بازدید | 8 پست

سخنرانی می گفتن اگر یه گروه باهم واسه یه خواسته دعا کنن، احتمال اجابت بیشتر و شبیه این. 

با دعا کردن برای بقیه هیچ چیز، هیچ چیز از ما کم نمیشه 

کم نمیشه که زیاد هم میشه😍

امشب خواسته های قلبت رو اونایی که دوست داریی رو بنویس

و هر نظری رو خوندید برای کاربرش در حد پنج ثانیه از صمیم قلب دعا کنید و از خدا خواسته اش رو بخوایید و بعد لایک کنید. 

شبتون بخیر💙

طرفدار حق و عقلانیت💙 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسم دعا کنید شوهرم انقد عاشقم باشه و دیگه به طلاق فکر نکنع 🫠💔🙏

براتون دعا کردم 

الهی زندگی به کامتون باشه

اگر دوست داشتید برای من هم دعا کنید انتظارم زودتر به سر بیاد💙🌷

طرفدار حق و عقلانیت💙 

خب من بگم

دوست دارم معلم بشم 

دوست دارم دانشگاه فرهنگیان قبول بشم

دوست دارم خوشحالی کسایی که دوسشون دارم رو ببینم 

دوست دارم به یک موفقیت بزرگ برسم

دوست دارم باعث افتخار خدا و اهل بیت و خودم و کسایی که برام اهمیت دارم بشم

دوست دارم حافظ کل قرآن بشم 

دوست دارم موقعه ی مرگم که رسید با شهادت این دنیارو ترک کنم 

دوست دارم تا زمانی که در این دنیا هستم  با افتخار و در راه خدا عمرمو سپری کنم و خودمم خوشحال باشم

دوست دارم خوشحالی و شادی همه ی مردم جهان مخصوصا مردم های فلسطین و غزه رو هم ببینم 

دوست دارم خوشحالی و شادی و خوشبختی مردم خودمون هم ببینم 

دوست دارم انقدر خدا به بنده هاش قدرت و هرچی که میدونه خوده خدا در اختیارشون قرار بده که محتاج هیچکس جز خدا نشن 

لطفا هر کی متن منو خوند از ته قلبش برام دعا کنه  

برام این هم دعا کنه که اگر حق الناس دارم یا حق الله و یا حق النفس دارم چه در این دنیا و چه در آن دنیا خوده خدا با قدرتش کاری کنه که همشون بخشیده بشم و مخصوصا همه ی بنده هاش از من بگذرن اگر از من ناراحت هستن چه بنده های این دنیا و چه بنده های اون دنیا من رو ببخشن 

خلاصه یک چیزی بشه که همه ، از همدیگه بگذرن و ببخشن همو

و اگر گناهان دیگه ای دارم خدا خودش با قدرتش کاری کنه که همه ی گناهانم پاک بشن  و بخشیده بشم

ان‌شاءالله هرکی برام دعا کرد خدا خودش چندین برابر به زندگیش برکت و خوشحالی قرار بده 

الهی آمین 

خب من بگمدوست دارم معلم بشم دوست دارم دانشگاه فرهنگیان قبول بشمدوست دارم خوشحالی کسایی که دوسشون دار ...

برات دعا می کنم خدا بهت توان بده و بتونی به خواسته هات برسی. 

امین یا الرحمن الراحمین

برای من هم لطفا دعا کنید انتظارم با خیر به پایان برسه و زودتر🌷💙

طرفدار حق و عقلانیت💙 

برات دعا می کنم خدا بهت توان بده و بتونی به خواسته هات برسی. امین یا الرحمن الراحمینبرای من هم لطفا ...

ان‌شاءالله که خدا قلب و دلت رو شاد و خوش حال کنه 

الهی آمین