2777
2789
عنوان

مادرم

75 بازدید | 7 پست

مامانم دائم دعوا راه میندازه ، خیلی خسته کنندس برام 

بچه ها آرامش ندارن اصن میترسم روی روانشون اثر بذاره 

کسی بوده مث من؟ معمولا هم با بابام دعوا میکنه 

هزار با باهاش حرف زدم، هزاررررر بار ولی بازم همینه

خیلی خسته میشم از این وضعیت، قبلا واقعا آرامش داشتیم ولی الان نه

اگه شرایط مشابه دارید حرف بزنیم😞

چو ایران نباشد تن من مباد🕊🖤🦋⚘بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊در غم چهل هزار عزیزشجاع از دست رفته💔💔💔 توی تاپیکهای من حرف بی اساس و مسخره❌ .. ب نظر همه احترام میذارم (همه اونایی که با من هم عقیدن)..⚡مرد هول درخواست دوستی نده ⚡...🖤🤍میگن سرخ پوست خوب ،سرخ پوست مرده است ،اما به نظر من، مرد خوب، مرد ،مرده است _ چیزی ک متوجه شدم اینه که مرد عاشق فقط توی فیلم هاس .....🖤همیشه ساده بودم و خیلی مهربون و صادق و همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤

اسی نمی‌دونم چرا مردان جوونیشون اژدهای هفت سرن خون زن بیچاره رو میکنن تو شیشه پیر ک میشن مظلوم میشن و زن تازه قدرت میگیره شروع می‌کنه دعواهای مکرر 

مادربزرگ منم خیلی با پدربزرگم دعوا میکرد خیلییییی ها اونم هیچی هیچی نمی‌گفت 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

اسی نمی‌دونم چرا مردان جوونیشون اژدهای هفت سرن خون زن بیچاره رو میکنن تو شیشه پیر ک میشن مظلوم میشن ...

ولی من هم خودم خستم هم نگران بقیه بچه هام 

واقعا غیر قابل تحمله رفتارش

چو ایران نباشد تن من مباد🕊🖤🦋⚘بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊در غم چهل هزار عزیزشجاع از دست رفته💔💔💔 توی تاپیکهای من حرف بی اساس و مسخره❌ .. ب نظر همه احترام میذارم (همه اونایی که با من هم عقیدن)..⚡مرد هول درخواست دوستی نده ⚡...🖤🤍میگن سرخ پوست خوب ،سرخ پوست مرده است ،اما به نظر من، مرد خوب، مرد ،مرده است _ چیزی ک متوجه شدم اینه که مرد عاشق فقط توی فیلم هاس .....🖤همیشه ساده بودم و خیلی مهربون و صادق و همیشه افتخار میکردم بابت این ویژگی چون این ها رو توی هیچ آدمی نمی دیدم ، اما الان حس میکنم داشتن این ویژگیها توی این دوره ی جور حماقته 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی من هم خودم خستم هم نگران بقیه بچه هام واقعا غیر قابل تحمله رفتارش

مث مادر من 

البته مادرم متاهل بود ولی ی لحظه هم ک می‌رفت پیششون آنقدر دعوا میکردن

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

مث مادر من البته مادرم متاهل بود ولی ی لحظه هم ک می‌رفت پیششون آنقدر دعوا میکردن

🖤💔

خدا لعنت کنه مادرمو 

با این پستت  داغ دلمو تازه کردی اسی 

خدا مادرمو به هرطریقی شده افسرده و داغ بر دلش بزارع

یه زنه که مغرور شده بعد مرگ پدرم  زنده شد و جوان 

پدرم یه مرد فوق العاده آقا و مرد جنتلمن بود حیف اون برای مادرمون 

مادرم بین همه تفرقه میندازه زنیکه جادوگر روانی

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

خدا لعنت کنه مادرمو با این پستت داغ دلمو تازه کردی اسی خدا مادرمو به هرطریقی شده افسرده و داغ بر دل ...

امیدوارم زندگی رو قشنگشو هم بهت نشون بده ،معذرت ک ناراحت شدی عزیز 🥺🖤🦋🌱

ممنونم همچنین برای شما دوست خوش قلبم

ولی خدا نیامرزه مادرمو که مادری نکرده برامون و ۶تا بچه اورده و باعث رنج و عذابمون شده

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷