2777
2789
عنوان

توروخدا

91 بازدید | 10 پست

بچه ها توروخدا قضاوتم نکنید توروخدا فوش بارونم نکنید فقط ازتون کمک میخام ۲۰ سالمه 

با ی بازیگر مرد ک اسمشم بگم شاید بشناسید اصلا اسمش تو گوگل بزنید میاد بالا . کلاس بازیگری انلاین باهاش گرفتم بخاطر اینک عشق ب بازیگری دارم فعلا دو جلسه راه انداختیم 

استاد متاهله  و سنشم بزرگه من عاشقش شدم خیلی زیاد بهش دلبستم نمیخام باهاس برم تو رابطه و زندگی خودمو و اونو خراب کنم میترسم بدتر شه وابستگیم و نتونم فراموش کنم هفت ماهه از جداییم با ی نفر میگذره نمیخام مث رابطه قبلیم عذاب بکشم و با کلی سختی فراموشش کنم تووروخدا کمکم کنید 

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن نمیرم ولی واقعا نمیتونم فراموش کنم ک

میپره از سرت بهت قول میدم

یکم تلاش و زمان میخواد

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

میپره از سرت بهت قول میدمیکم تلاش و زمان میخواد

رابطه قبلیم شش سال باهاش  تد رابطه بودم هفت ماهه رفته تازه با اومدن این بازیگر به زندگیم تونستم اونو فراموش کنم و گرنه حالا حالاها فراموش نمیکردم اونو اینن اینجوری میشه 

رابطه قبلیم شش سال باهاش تد رابطه بودم هفت ماهه رفته تازه با اومدن این بازیگر به زندگیم تونستم اونو ...

درگیر این چیزا نشو سعی کن کلاساتو با یکی دیگه برداری و خودتو سرگرم کنی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

درگیر این چیزا نشو سعی کن کلاساتو با یکی دیگه برداری و خودتو سرگرم کنی

میبینی رفتم عاشق اون یکی شدم 🤣🤣🤣

میبینی رفتم عاشق اون یکی شدم 🤣🤣🤣

خداشاهده میزنم لهت میکنم🥴😂

بشین سرجات دختررررر