2777
2789
والا امشب ۳۰ بار صداش زدم بقران نگاه نکرد ببینه من چی میگم اخرش گفت کارداشتی😐فکر کن این مرد لوس شه� ...

اینو من اگر دررررستش نکردم هرررر چی میگی بگوووو

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا من جیش دارم خوابمم میاد خلاصه میخوابم ولشکن گشادیم میشه برم دسشویی هوا منو داشته باشین شب همگی بخییییییر 

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اووه من اگر بگم میکشم جنازم میندازه میگ من هیچ وقت طلاقت نمیذم بری زن یکی دیگ بشی خخخ انگار زوریه

اینم اینو میگه

ولی همین ک از حرفشم میترسه خیلیه

حالا هیشکی هم منو گردن نمیگیره ها

منتها من الکی الکی خودمو خیلی دست بالا میبرم

مثلا میگم امروز خیابون بودم دونفر میخاستن شماره بدن مثلا🤪🤧🤣

فک میکنه من کی ام

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

😂😂😂۱۵ ساله نشده اینو ولش کنی میگه یه تخت پادشاهی بیارید من بشینم روش حدیث منو ب...

اونو ک همشون همین مدلن ولی باشه حالا مهمونات برن حرف میزنیم

اینم اینو میگهولی همین ک از حرفشم میترسه خیلیهحالا هیشکی هم منو گردن نمیگیره هامنتها من الکی الکی خو ...

اوه من ک خیابون نمیرم هیچ وقت بدون خودش اگ اینجوری هم بگم دیگ عمرا بزارع برم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792