2777
2789
ن بابا مال من توفم کف دستت نمیندازه خخخ

همسر من ن 

کاری با کارم نداره

اینقد تو خونه راحتم ک خدابدونه ی ذره اذیتم کنه میگم میرم دوس پسرمیگیرم اونم غلاف میکنه

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من ن کاری با کارم ندارهاینقد تو خونه راحتم ک خدابدونه ی ذره اذیتم کنه میگم میرم دوس پسرمیگیرم ا ...

ایییی چ بدبختیه اووون باز ،🤣🤣🤣🤣

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

ایییی چ بدبختیه اووون باز ،🤣🤣🤣🤣

از اول اینجوری بارش آوردم تا حرف بزنه میگم طلاق میگیرم میرم زن یکی دیگه میشماا پس منو سرلج ننداز🤪🤧🤣

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

باهات موافقم داداشیعنی چی مرد باید لوس باشهایش🤕

والا 

امشب ۳۰ بار صداش زدم بقران نگاه نکرد ببینه من چی میگم اخرش گفت کارداشتی😐

فکر کن این مرد لوس شه🤧🤧😂😂

۱۴۰۴/۱۱/۲۱ این تاریخو فراموش نمیکنم 🖤

از اول اینجوری بارش آوردم تا حرف بزنه میگم طلاق میگیرم میرم زن یکی دیگه میشماا پس منو سرلج ننداز🤪🤧 ...

اووه من اگر بگم میکشم جنازم میندازه میگ من هیچ وقت طلاقت نمیذم بری زن یکی دیگ بشی خخخ انگار زوریه

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

والا امشب ۳۰ بار صداش زدم بقران نگاه نکرد ببینه من چی میگم اخرش گفت کارداشتی😐فکر کن این مرد لوس شه� ...

لوس بودن ب همچین مردایی نمیادد😂

چراغ روشن شب های تاریک منی🤍