2777
2789
عنوان

روزای عاشقی🙃😍

392 بازدید | 31 پست

امروز هم جز قشنگ ترین لحظات زندگیم بود🥺

کاش این احساس هیچوقت دروغ نباشه

کاش این خنده ها ادامه پیدا کنه

کاش آخرش بهم برسیم🙃

امروز که اومدی اتاق کارم کلی گفتیم و خندیدیم 

امیدوارم شدم به بودنت

من بودن تو رو خیلی از خدا و بابا رضا خواستم استارت چله حق شناس رو هم امشب زدم

من از همه دنیا کل سهمم فقط تو رو می‌خوان

خدایا به بزرگیت قسم آخر این رابطه رو خوب من🙃♥️

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی یاد خودم افتادم سال ۹۱ ۹۲ عشق و عاشقی و از این ذوق کردنا و ...قشنگه این روزا قدر بدون

بهم رسیدین؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

متاهلی بعد عاشق یکی دیگه شدی؟؟؟🥴🤦🏼‍♀️🧐🧐

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم

متاهلی بعد عاشق یکی دیگه شدی؟؟؟🥴🤦🏼‍♀️🧐🧐

من کی متاهل شدم؟

بله گل

خوشبخت بشید

من کی متاهل شدم؟

تو امضات آخرش نوشتی متاهل

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم