2777
2789
عنوان

بتا مثبت وباردار نبودن

1601 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.سال نو همگی مبارک...

کسی هست که آز بتاش بارداری رو نشون بده اما باردار نبوده باشه؟؟

من دوروز بعد تأخیر پریودیم بتام 97بود.اما روز قبلش بی بی منفی بود.دکتر گفت بتات کمه سونو نوشت.سونو حاملگی رو نشون نداد فقط گفت بخاطر داروهای تحریک بارداری تو هردو تخمدونات کیست ایجاد شده ودردهای شکمیت هم بخاطر کیسته.

1ساله منتظرم باردار بشم این خبر خیلی اذیتم کرد.

تا 7عید هم دکترم نیست.چیکار کنم

کسی تا حالا بوده که بتاش مثبت باشه و باردار نباشه؟

آیا کیست میتونه بتا رو مثبت کنه؟؟؟

آره من دیدم ییکی از اشناهای ما هم بی بی و هم بتاش مثبت بود اما دکتر گفته باردار نیستی چون دارو های تحریک کننده اکثرا مثبت کاذب نشون میدن

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید ۴۸ساعت بعد تکرار کنی آزمایشت سونو که الان چیزی نشون نمیده صبر کن بعد از تعطیلات برو دوباره آزما ...

دعا کنید برام که باردار باشم.خیلی ناراحتم.

مامای سایت هم میگه احتمالا از کیستته😥

آره من دیدم ییکی از اشناهای ما هم بی بی و هم بتاش مثبت بود اما دکتر گفته باردار نیستی چون دارو های ت ...

آخه دکتر بتا رو دید گفت صددرصد حامله ای اما چون بتات کمه یا خارج رحمی ای یا داره سقط میشه.که بهم شیاف هم داد.

ولی علائم بارداری هم مثل خواب وخستگی ودرد سینه و دل درد وکمر درد هم داشتم.البته الان علائمم خیلی کم شده.این بیشتر نگرانم کرده...

بارداری بنظرمنم توان موقع که رفتی میخاسته ساک ببینه خوب بلدنبوده ندیده شایدزودرفتی

ساک رااز5هفته میبینن

منم کیست ریزدارم باردارم هستم شماهم بارداری انشااله شیافت رااستفاده کن اگه خارج ازرحمی باشه دردشدیدداری سمت تخمدانات اگه بارداری پوچ باشه هم که لک میبینی که هنوزندیدی

بارداری بنظرمنم توان موقع که رفتی میخاسته ساک ببینه خوب بلدنبوده ندیده شایدزودرفتی ساک رااز5هفته می ...

دراصل هفته 3بارداری بودم که رفتم ولی به حساب دکتر میشه هفته 5.

عزیزم خب اینکه علائم بارداریم کم شده چی؟

الان هیچ علامتی ندارم،درحالی که اول هم درد سینه داشتم هم دل درد و کمردرد پریودی هم نفخ هم درد معده و...