2777
2789

این از عدالت خدا به دور نیست

بعضیا چیکار میکنن انقد خدا واسشون چیزای خوب میخواد

پ ن اگه دوست داشتید تاپیک قبلمو بخونید💔

کاربری دست ۳ نفر

چون خودش میگه صدای یکی دعای یکی رو دوست دارم‌دوست دارم دعا کنه صدام بزن یکی دیگه هم نه دوست ندارم حتی ازم‌ درخواست کنه زود بهش میدم که بره پی کارش، دوما خودش میگه اگه ادما از حسادت کافر نمیشدن حتی دستگیره و پله خونه های کافرا رو از طلا و نقره میساختم که ازم چیزی نخوان 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون خودش میگه صدای یکی دعای یکی رو دوست دارم‌دوست دارم دعا کنه صدام بزن یکی دیگه هم نه دوست ندارم حت ...

چه دوست داشتن تاکسیکیه که یکیو دوست داری همش دردسر بهش بدی

خب دل بنده نمیشکنه هر چی صدا میزنه خدا اعتنا نمیکنه؟

کاربری دست ۳ نفر

چه دوست داشتن تاکسیکیه که یکیو دوست داری همش دردسر بهش بدیخب دل بنده نمیشکنه هر چی صدا میزنه خدا اعت ...

اعتنا میکنه من خیلی تجربه مردم با اصرار چیزی رو ازش خواستم بعد داد زندگیم به گند کشیده شد همیشه درخواست ها ما درست نیست زندگیمون رو نابود میکنه اگه بهش اعتماد داریم باید اینجوری دعا کنیم اگه بع صلاحه بهمون بده 

اعتنا میکنه من خیلی تجربه مردم با اصرار چیزی رو ازش خواستم بعد داد زندگیم به گند کشیده شد همیشه درخو ...

فک کنم حال خوب و خوشبختی و اسایش و سلامتی به صلاح من نیس که نمیده

کاربری دست ۳ نفر

سلام امروز یک آیه خوندم جز ۲۲ سورشو یادم نمیاد به این حرفتون ربط داشت 

کافران  به مومنان میگن خدا مارو خیلی دوست داره مقربیم برا همین خدا بهمون اموال و فرزندان زیادی داده ..خدا فرموده اینطور نیست مال و اموال شما دلیل تقرب نیست و فقط اعمال صالح بنده ها مقربشون میکنند و این نعمت ها وسیله آزمایش هم اونها و هم مومنانیه که فقیرند 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

تاپیک قبلتو خوندم عزیزم مطمئن باش چند سال بعد میگی خداروشکر که بهش نرسیدم خدا بهترین و برات مییاره منم مثل شما بودم چند سال قبل کسیو دوس داشتم دعا میکردم شب وروز  بهش برسم الان میگم خداروشکر که نشد از این همسرم که خدا بهم رسوند راضیم .‌ازمایش شما اینه صبور باشین ..هیچ ادمی روو کره زمین بی غم و مشکل نبوده 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

میدونی چرا؟ 

چون بعضیاشون (تاکید میکنم بعضیا) انقد غرق در گناه و فساد شدن ، خدا بهشون املا و استدراج رو میده 

ینی انقد بهشون فرصت میده تا خودشون و تباه تر کنن

ینی چی؟ 

ینی هرچیزی که می‌خوان و لازم دارم برای دنیا و زندگی های دنیایی و کثیف، بهشون میده 

تا با این سنت املا و استدراج بهشون فرصت گناه کردن بده 

ولی بعضی مواقع هم خدا میبینه اینکه الان من یه مقدار زیادی تو دنیا پول و ثروت و ...داشته باشم،زیاد به سودم نیس 

بلکه برام بهتر اینه که به جای همین ثروت دنیا یه ثروت کلان تر رو در آخرت بده 

خدا هیچوقت بنده هاشو نادیده نمیگیره

میدونی چرا؟ چون بعضیاشون (تاکید میکنم بعضیا) انقد غرق در گناه و فساد شدن ، خدا بهشون املا و استدراج ...

خب حکمت اینکه به ما فقط بدبختی میده چیه

مگه ازش کم میشه به ماهم بده

انقد ندیده میگیره ک بعضی وقتا میگم نکنه سر کارم کسی اصلا نیست

کاربری دست ۳ نفر

فکر نمیکنمخیلی شرایطش عالی بود

به شرایط نیس عزیزم آدم کنار کسی باید قرار بگیره که حالش خوب باشه پول داشته باشه قیافه داشته باشه حالت خوب نباشه باهاش نتونی دو کلمه باهاش حرف بزنی هواتو نداشته باشه به چه دردی میخوره پول و قیافه و موقعیتش ...😊فکر کن به حرفهام لطفا 🥰 خدا ان شاءالله برات بهترین ها بسازه 

خب حکمت اینکه به ما فقط بدبختی میده چیهمگه ازش کم میشه به ماهم بدهانقد ندیده میگیره ک بعضی وقتا میگم ...

می‌دونم حرف سختی می‌خوام بزنم 

ولی ممکنه انقد درجه ارزشمندی پیش خدا داشته باشی که امتحانی سخت ازت بگیره 

چیزی که دوست داری رو ازت بگیره ببینه میتونی به خاطر خدا ازش بزنی؟ 

اگه به خاطر خدا زندگی کنی و ب خاطرش گذشت داشته باشی از علاقه مندیات، خدا میگه تو بنده ی خوب منی کسی که من دوسش داشتم و مورد آزمون قرارش دادم که صبرش و بسنجم که صد برابرش رو جوری بهش بدم بعد ها که خودش متوجه نشه