2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 51 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی دلم میسوزهخودم کلی سال درس خوندم ب سرو وضعم رسیدمولی هیچ وقت خاستگار درست حسابی نداشتمهمه دربو ...

قبول کن بیاد آشنا شو 

قرار نیست اونی ک خونه پدرش فقیر باشه ازدواج نکنه 

و ازدواج برا اوناست ک مبل دارن و...

اخه خواهرازدواج هزارتا داستان و مهمونی دارهاینا که سر ی مبل اذیت میکنن فردا میخوان چیکار کنن ؟کلی حر ...

سلام گلم من یه پیشنهاد دارم قبل اینکه اینا بیان خاستگاری به پسره زنگ بزن یا پیام بده که قبل اینکه تشریف بیارید من میخوام باهاتون صحبت کنم. بعدش قضیه رو تا جایی که امکانش هست و خودت صلاح میدونی بهش بگو که وقتی دارن میان خونه تون با یه پیش زمینه ای بیاد

اخه پسره پیشنهاد دوستی ندادهخودش باهام حرفی نزد طفلکی خیلی خوبهاز همین اول خواهرش با مامانم صحبت کرد ...

اگه کسی شما رو بخواد به خونه زندگیت کاری نداره

البته بی تاثیر نیست ها

ولی خب زیادم مهم نیست

اپارتمانیههشتاد متره تازه هم کاغذ دیواری زدیمکلش موکت پالازه ( اونم مامانم خریده)و پشتیوسایل اشپز خو ...

ببین اگر پدر و مادرت از کسی تو فامیل حرف شنوی دارن با اون صحبت کن مثل برادر خواهری چیزی بعد هم به اون خواستگارت فعلا تا جمع و جور میکنی بگو پدرم یه خرده کسالت داره صبر کنید