2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی دلم میسوزهخودم کلی سال درس خوندم ب سرو وضعم رسیدمولی هیچ وقت خاستگار درست حسابی نداشتمهمه دربو ...

قبول کن بیاد آشنا شو 

قرار نیست اونی ک خونه پدرش فقیر باشه ازدواج نکنه 

و ازدواج برا اوناست ک مبل دارن و...

اخه خواهرازدواج هزارتا داستان و مهمونی دارهاینا که سر ی مبل اذیت میکنن فردا میخوان چیکار کنن ؟کلی حر ...

سلام گلم من یه پیشنهاد دارم قبل اینکه اینا بیان خاستگاری به پسره زنگ بزن یا پیام بده که قبل اینکه تشریف بیارید من میخوام باهاتون صحبت کنم. بعدش قضیه رو تا جایی که امکانش هست و خودت صلاح میدونی بهش بگو که وقتی دارن میان خونه تون با یه پیش زمینه ای بیاد

امم نمیدونم تاحالا مبل نداشتیممیگیه جامون تنگ میشهولی همیشه سر خورده بودیم سر این موضوع

پس تو خونه کجا می‌شینید؟ مثلاً میخواهی تی وی ببینید یا مهمون بیاد و اینا 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اخه پسره پیشنهاد دوستی ندادهخودش باهام حرفی نزد طفلکی خیلی خوبهاز همین اول خواهرش با مامانم صحبت کرد ...

اگه کسی شما رو بخواد به خونه زندگیت کاری نداره

البته بی تاثیر نیست ها

ولی خب زیادم مهم نیست

اپارتمانیههشتاد متره تازه هم کاغذ دیواری زدیمکلش موکت پالازه ( اونم مامانم خریده)و پشتیوسایل اشپز خو ...

ببین اگر پدر و مادرت از کسی تو فامیل حرف شنوی دارن با اون صحبت کن مثل برادر خواهری چیزی بعد هم به اون خواستگارت فعلا تا جمع و جور میکنی بگو پدرم یه خرده کسالت داره صبر کنید 

2790
2823
2791
2779
2792