2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 51 پست

ببین دست دوم بگیری به صرفه تر شاید دربیاد ولی از سمساری بخری بهتره چون ممکنه از نظر امنیتی موارد دیگر امن نباشه.

یک بزرگتر رو واسطه کن که اونا بگن ما خریدیم آوردیم یا در عمل انجام شده قرارشون بده ببین عکس العمل چیه. میتونی با چیز کوچکتر مثلا فرش شروع کنی  با بهانه ای مثلا بگو از طرف اداره بهم دادن. شاید میخوان برای جهیزیه پول جمع کنی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی دلم میسوزهخودم کلی سال درس خوندم ب سرو وضعم رسیدمولی هیچ وقت خاستگار درست حسابی نداشتمهمه دربو ...

عزیزم بزار بیاد خاستگاری خب 

خودش چطوره وضعشون؟ 

اول تو بیرون همو ببینید 

بعد اگر میتونی خودت یه دستی بکش به خونتون اگر میتونی خب 

چون شاغل هستی میگم 

دست کم یه فرش بنداز برای مراسم خاستگاری

مبل مهم نیست 

خیلی دلم میسوزهخودم کلی سال درس خوندم ب سرو وضعم رسیدمولی هیچ وقت خاستگار درست حسابی نداشتمهمه دربو ...

عزیزم اول با پسره صحبت کن وشرایطط روبگو شاید آنقدر دوستت داشته باشه که قبول کنه انشالله که خوشبخت بشی عزیزم 

این چ حرفیه دختر خوب مگه میخواد با خونتون ازدواج کنه یا بابات مگه تو توون عوض کردن خونتون رو داری یا ...

نمیدونم دیگه تو این زمینه هیچ اعتماد بنفسی ندارم 

اخه خواهرازدواج هزارتا داستان و مهمونی دارهاینا که سر ی مبل اذیت میکنن فردا میخوان چیکار کنن ؟کلی حر ...

حالا این شانس رو از دست نده اگر شما هم ایشون رو دوست داری 

بهش بگو اخلاق خانواده من این جوری هست 

شما هم میتونی تحمل کنی یا نه ؟ 

اگر قبول کرد به نظرم رفتی سر خونه زندگی خودت دیگه از خانواده کنده شو اگر میتونی که اذیتت نکن برای زندگی جدید 

اپارتمانیههشتاد متره تازه هم کاغذ دیواری زدیمکلش موکت پالازه ( اونم مامانم خریده)و پشتیوسایل اشپز خو ...

اینجوری که گفتی فکر نکنم خونه تون بد باشه خوبه که

من فکر کردم خیلی درب و داغونه 

عزیزم اول با پسره صحبت کن وشرایطط روبگو شاید آنقدر دوستت داشته باشه که قبول کنه انشالله که خوشبخت بش ...

اره ببینم میشه باهم صحبت اینا بکنیم

اخه من خیلی نمی بینمش

بخشمون جداست

برم دور و برش افتابی بشم‌ضایه اس😂

اینجوری که گفتی فکر نکنم خونه تون بد باشه خوبه کهمن فکر کردم خیلی درب و داغونه

نه خیلی ساده اس فقط

ی مبل باشه کار در میاد

ولی بابام نمیزاره دیگه

میخواد ادمو خورد کنه