2777
2789
خدایی هرچی میخرین تیبا و ساینا و کوییک نخرین خیلی ضایع هست زانتیا پرخرجه ولی ناموس ماشینه

برای آدمی که یه ماشین ارزون میخواد چی بخر پس؟!!!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اینو بعنوان کسی میگی که 207 رونده یا فقط شنیده؟الان یه ساله 207 دارم تو جاده بخاطر طراحی غیراستاندار ...

من دوست داشتم ۲۰۷ اتومات بخرم ، قبلا ۲۰۶ داشتیم ، راضی بودیم ، یعنی ۲۰۷ از ۲۰۶ ضعیف تره ؟

من دوست داشتم ۲۰۷ اتومات بخرم ، قبلا ۲۰۶ داشتیم ، راضی بودیم ، یعنی ۲۰۷ از ۲۰۶ ضعیف تره ؟

فرق چندانی ندارن بنظرم هردوشون خوب نیستن البته اگه زیاد با جاده سروکار ندارین و برای داخل شهر میخاین اوکیه

آدمی را یک سخن ویران کند.           

چیش ضایعه دقیقا؟؟

قیافش خیلی زشته مخصوصا تیبا

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

برای آدمی که یه ماشین ارزون میخواد چی بخر پس؟!!!

۲۰۶ 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

تو چه موضوعی باشه

موضوع عاشقانه

موضوع عاشقانه

بهم راجب زیبایی ستاره ها نگو، من تورو دیدم!

اینارو ول کن تا تو هستی بقیه کنسلن. 

Metanoia

*یه کلمه یونانی هس به معنی کسی که مسیر قلب و مغز و زندگیت رو تغییر داده و مثل نور تو زندگی تاریکت پیچیده یه معجزه. 

آدمی را یک سخن ویران کند.