2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=55930441]تورو نبرد یاخودت نرفتی؟[/QUOT

شب قبلش بحث داشتیم  گف بیا بریم نرفتم گفتم نمیره منو تنها نمیزاره ولی رف!دلگیرم از اینکه خودمو رو فدای این بشر کردم هرچی گف سکوت کردم میونمون خراب نشه ولی کارساز نبود بچه هااز مادرشوهرم خیلی حرف شنوی داره هِی ..دعا کنید همچین مادرایی نباشن بهتره!تنهایی خیلی سخته منتظرموندن سخترازاون حسابی درگیرم باخودم

صابخونمونم رفتن زیارت خیلی خونه سوت کوره دق کردم اخه

💪🏻باید قوی باشم. 

طلاق چیه یکم تلاش کن پیش مشاوره برو طلاق اسمشم قشنگ نیست

مشاوره هم رفتم کمک انچنانی نکرده شوهرمم نمیاد مشاوره خسته شدم الان  ۵صبحه دارم اینو مینویسم اصن حالم خوش نیس خیلی تنهام کمکی ندارم شوهرمم بیخیاله منه دیگه چه تلاشی ۴ساله دارم تلاش میکنم زندگی کنیم ولی اون نمیخاد بامن باشه ا. رفتاراش معلومه ولی نمیدونم چرا دس به کار نمیشه اخرین حرفش این بود که دیگه اینجا نه خونه ی منه نه تو منم دیگه نمیخام برگردم!احساس حقارت میکنم که با همچین ادمی یرمو رو یه بالش میذارم که تنهام میذاره میره دلم خیلی پره خواهر مرسی که هستین

💪🏻باید قوی باشم.