2777
2789
برای موخوره من شامپو و سرم گلیس و اند هانی گرفتم ماسک مو رو فقط به ناحیه پایین موهام میزنم از گیسو ...

از جنس و حالت موهای خودت بگو بهم لطفا ببینم چقدر شبیه من هست . و اینکه ریزش موی شما بخاطر چی بود و چقدر شدید بود ‍؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از جنس و حالت موهای خودت بگو بهم لطفا ببینم چقدر شبیه من هست . و اینکه ریزش موی شما بخاطر چی بود و چ ...

ریزش من ارثی و استرسی بود سه ماه استفاده کردم کامل قطع شده موهای خودم خیلی لخته ولی نازک و کم پشت بود این روتینی که بهت گفتم برای موهای فر صد در صد جوابه ولی اگه میخوای موهات نرم سه ماسک موی فنتی بگیر با بار اول استفاده قشنگ نشون میده خودشو بقیه اش برای تمام مشکلات موهاتو جواب میده ولی یکم زمان میخواد مثلا سه ماه 

من چون موهامو هر سال احیا و صافی انجام میدم شامپو رو همیشه میزنم بعضی وقتا فقط با سبوس برنج می‌شورم ...

تعریف سبوس برنجم زیاد شنیدم چطوریه واقعا خوبه؟سرم مو چی میزنی

ریدل شات را نوشته برای پوسته

برای پوسته و مولکول های سوزنی داره ولی برای مو من از تکنیک ژاپنیا یادگرفتم اینو یکی دو شات بزن مطمئن باش نتیجه میگیری بخاطر سوزناش ی ذره میسوزه ولی می ارزه بخدا