2777
2789
ماسک مو خیلیییییییییییی زیاد امتحان کردم هدفتون برای نرم شدن مو هستش ؟ یا مثلا موخره کم پشتی و ریزش ...

نگا خوشگلم واسه کم پشتی و اینا نمیخوام واسه نرمی و وزی که همون موخره میشه تقریبا میخوام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماسک مو خیلیییییییییییی زیاد امتحان کردم هدفتون برای نرم شدن مو هستش ؟ یا مثلا موخره کم پشتی و ریزش ...

عاقا به منم بگو هم برای موخوره و ریزش و کم پشتی ، هم برای موهای خشک و خشن و فرفری و غیر قابل شونه کردن و وز و پف و اینا 😐 

هفته ای چندبار شما استفاده میکنی که جواب گرفتی

هفته ای دو بار

لامصب مو رو مثل ابریشم نرم میکنه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

نگا خوشگلم واسه کم پشتی و اینا نمیخوام واسه نرمی و وزی که همون موخره میشه تقریبا میخوام

پس همین فنتی و گیسو رو بگیر عالیننننننننننننن

مادرم به شدت فر و وز بود موهاشون ی جوری موهاشو نرم و لخت میکرد مثل کراتین میشد به شدت نرم و لخت می‌کنه مخصوصا فنتی

عاقا به منم بگو هم برای موخوره و ریزش و کم پشتی ، هم برای موهای خشک و خشن و فرفری و غیر قابل شونه کر ...

برای موخوره من شامپو و سرم گلیس و اند هانی گرفتم 

ماسک مو رو فقط به ناحیه پایین موهام میزنم از گیسو 

از ریدل شات برای هر ناحیه ای از سرت که کم پشته استفاده کن مخصوصا جلو و تیر آخر هم سرم سیپوری دوره اش سه ماه است ولی معجزه است رسماً بعد سه ماه ریزش مو صفررررررررررر 

خدایی مقرون به صرفه هست،هفته ای چقدر میزنی که جواب گرفتی

کلا دوبار زدم . توی حموم یک قاشق غذاخوری میزنم موهامو گوجه میکنم یک ربع بعد یه آبکشی سطحی سریع میدم بهش نه زیاد . بعد حموم هم سرم مو . هر بار میرم حموم میزنم

واقعا؟ کی میزنی و هفته ای چند بار که بهتر جواب بگیری

من چون موهامو هر سال احیا و صافی انجام میدم شامپو رو همیشه میزنم بعضی وقتا فقط با سبوس برنج می‌شورم بعد باز همینو میزنم 

ماسک مو هم هرازگاهی میزنم ولی سرم مو همیشه