2777
2789
عنوان

گواهی نامه

78 بازدید | 12 پست

هرکی بهم میرسه میگه دیگه ۱۸ سالت شده برو گواهی نامه بگیر ولی من واقعا اصلا علاقه ای ندارم بعدا وقتی میگم علاقه ای ندارم باهام بحث میکنن که چرا حتما بگیر لازمه

ولی نظر من اینه وقتی ما یدونه ماشین داریم که برای بابامه و بیشتر وقتا دستشه و اصلا خونه نیست

یا اینکه خیلیا رو دیدم ماشین ندارن ولی گواهی شون لابه لای مدراکشون خاک خورده

مثلا خود دختر خالم ۱۸ سالگی گواهی نامه گرفت 

الان که ۳۰ سالشه و پدرش فوت شد تازه ماشین باباش دستش افتاد بعدش هم تو این اوضاع اقتصادی ۱۰ میلیون یا بیشتر بدیم که چی بشه بدون ماشین البته نظر عزیزانی هم که گواهی نامه دارن و به رانندگی علاقه دارن برام محترمه....

نظر شما چیه؟

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بگیری بد نیساومدیو زبونم لال پدرتون مریض شد و کسی جز شما خونه نبودمیتونی ببریش ک دکتر فلانگواه ...

مامانم داره گواهی 

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

منم گواهی نامه دارم ماشین نه،،،دوسال پیش گرفتم همون سال ثبت نام کردم ماشین ب اسمم در اومد امتیازشو فروختم،،،حالا قصدم دارم ماشین بخرم،،، اون موقع 1400 هزینه ثبت نام بود

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

مامانم داره گواهی

البته گواهی نامه بدون دست فرمونم بدرد نمیخوره،،، هر دو با هم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

منم به همین فکر میکنم امروز رفتم ثبت نام کردم ۵ نیم بود

الکی پول حروم کردنه وقتی معلوم نیست کی بتونیم ماشین بخریم

منم گواهی نامه دارم ماشین نه،،،دوسال پیش گرفتم همون سال ثبت نام کردم ماشین ب اسمم در اومد امتیازشو ف ...

اوضاع اقتصادی خیلی بد شده

منم مثل تو فکر می کردم با این تفاوت که رانندگی رو دوست داشتم

وقتی ۲۸ سالم شد ماشین داشتیم و من تو اون سن تازه میرفتم برای گواهینامه 

راستش حس خوبی نداشتم 

هم یادگیری سخت تر میشه ، هم استرس بیشتر ، هم وقتی می بینی بقیه ازت کوچیکترن یه جوری میشی🙃

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

به زور منو بردن گرفتم 

میگفتن هر سال گرون تر میشه و سخت تر 

سال ۴۰۱ گرفتم .الان هم سه ساله تاریخش تموم شده نمیرم تمدید کنم 

به دردم نخورده فقط نسبت به تورم واقعا اون زمان ارزون گرفتم الان ۱۰ میلیون زیاده خداییش برای گواهی نامه 

به زور منو بردن گرفتم میگفتن هر سال گرون تر میشه و سخت تر سال ۴۰۱ گرفتم .الان هم سه ساله تاریخش تموم ...

بعد میگن گواهی نامه خیلی خوبه غیر از اینکه خرج برای آدم درست میکنه😑