2821
2789
عنوان

گواهی نامه

80 بازدید | 12 پست

هرکی بهم میرسه میگه دیگه ۱۸ سالت شده برو گواهی نامه بگیر ولی من واقعا اصلا علاقه ای ندارم بعدا وقتی میگم علاقه ای ندارم باهام بحث میکنن که چرا حتما بگیر لازمه

ولی نظر من اینه وقتی ما یدونه ماشین داریم که برای بابامه و بیشتر وقتا دستشه و اصلا خونه نیست

یا اینکه خیلیا رو دیدم ماشین ندارن ولی گواهی شون لابه لای مدراکشون خاک خورده

مثلا خود دختر خالم ۱۸ سالگی گواهی نامه گرفت 

الان که ۳۰ سالشه و پدرش فوت شد تازه ماشین باباش دستش افتاد بعدش هم تو این اوضاع اقتصادی ۱۰ میلیون یا بیشتر بدیم که چی بشه بدون ماشین البته نظر عزیزانی هم که گواهی نامه دارن و به رانندگی علاقه دارن برام محترمه....

نظر شما چیه؟

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بگیری بد نیساومدیو زبونم لال پدرتون مریض شد و کسی جز شما خونه نبودمیتونی ببریش ک دکتر فلانگواه ...

مامانم داره گواهی 

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

منم گواهی نامه دارم ماشین نه،،،دوسال پیش گرفتم همون سال ثبت نام کردم ماشین ب اسمم در اومد امتیازشو فروختم،،،حالا قصدم دارم ماشین بخرم،،، اون موقع 1400 هزینه ثبت نام بود

درخواست ندین😡،،، ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! بیاد رفیقم که شد رفیق شهیدم 💔 برا شادی روحش ی صلوات بفرست لطفا♡ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡

مامانم داره گواهی

البته گواهی نامه بدون دست فرمونم بدرد نمیخوره،،، هر دو با هم

درخواست ندین😡،،، ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! بیاد رفیقم که شد رفیق شهیدم 💔 برا شادی روحش ی صلوات بفرست لطفا♡ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡

منم به همین فکر میکنم امروز رفتم ثبت نام کردم ۵ نیم بود

الکی پول حروم کردنه وقتی معلوم نیست کی بتونیم ماشین بخریم

منم گواهی نامه دارم ماشین نه،،،دوسال پیش گرفتم همون سال ثبت نام کردم ماشین ب اسمم در اومد امتیازشو ف ...

اوضاع اقتصادی خیلی بد شده

منم مثل تو فکر می کردم با این تفاوت که رانندگی رو دوست داشتم

وقتی ۲۸ سالم شد ماشین داشتیم و من تو اون سن تازه میرفتم برای گواهینامه 

راستش حس خوبی نداشتم 

هم یادگیری سخت تر میشه ، هم استرس بیشتر ، هم وقتی می بینی بقیه ازت کوچیکترن یه جوری میشی🙃

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

به زور منو بردن گرفتم 

میگفتن هر سال گرون تر میشه و سخت تر 

سال ۴۰۱ گرفتم .الان هم سه ساله تاریخش تموم شده نمیرم تمدید کنم 

به دردم نخورده فقط نسبت به تورم واقعا اون زمان ارزون گرفتم الان ۱۰ میلیون زیاده خداییش برای گواهی نامه 

به زور منو بردن گرفتم میگفتن هر سال گرون تر میشه و سخت تر سال ۴۰۱ گرفتم .الان هم سه ساله تاریخش تموم ...

بعد میگن گواهی نامه خیلی خوبه غیر از اینکه خرج برای آدم درست میکنه😑

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز