2777
2789
عنوان

کنکور ریاضی

148 بازدید | 27 پست

رستم تجربیه می‌خوام کنکور ریاضی بدم سخت میشه برام ؟ آسونتره یا نه؟ چه منبع هایی پیشنهاد میکنید؟

اگه میشه راهنمایی کنید 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه گفت اسونه چون هرچیزی سختیه خودشو داره

میدونم میگم برای من که رشتم تجربیه و کتاب های اونا رو نخوندم سخت میشه برام؟

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

سلام اول از همه بگو تو رشته خودت ریاضی فیزیکت قوی بوده؟

اره ریاضی فیزیکم خوبه

میدونم میگم برای من که رشتم تجربیه و کتاب های اونا رو نخوندم سخت میشه برام؟

شیمیش که مشترکه

فیزیکم ۹۰ درصدش مشترکه

از ریاضیم که نیاز نیست همه مباحثو کامل بلد باشی

رقابت کمتره رتبه بهتر میده قطعا

◦•●◉✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿◉●•◦   #خلیج_همیشه_فارس

اره ریاضی فیزیکم خوبه

خب پس حله گسسته و هندسه فصلای اصافشو کار کن 

هرچند آمارو گسسته جمعا نه ده تا سوال طرح میکنن 

بیشتر حسابان و هندسه با فیزیک و شیمی رو خوب کار کن 

حسابان همون مبحثای ریاضی تجربی هست جز جبر

شیمیش که مشترکهفیزیکم ۹۰ درصدش مشترکهاز ریاضیم که نیاز نیست همه مباحثو کامل بلد باشیرقابت کمتره رتبه ...

می‌خوام صنعتی شریف بیارم اگه خدا بخواد باید رتبه ام چند باشه؟ من آمار و احتمال و حسابان نخوندم باید دبیر بگیرم هندسه هم باید خیلی کار کنم نمی‌دونم😭

خب پس حله گسسته و هندسه فصلای اصافشو کار کن هرچند آمارو گسسته جمعا نه ده تا سوال طرح میکنن بیشتر حسا ...

آها خب خوبه مرسی عزیزم که کمک کردی😍🪷

می‌خوام صنعتی شریف بیارم اگه خدا بخواد باید رتبه ام چند باشه؟ من آمار و احتمال و حسابان نخوندم باید ...

ی بنده خدایی با میانگین ۴۰ و معدل ۱۸ و ۸۰ رتبش اومد ۱۶۰۰ منطقه ۲ 

◦•●◉✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿◉●•◦   #خلیج_همیشه_فارس

می‌خوام صنعتی شریف بیارم اگه خدا بخواد باید رتبه ام چند باشه؟ من آمار و احتمال و حسابان نخوندم باید ...

آها چون گفتی صنعتی شریف پس باید کلا ریاضی رو خوب کار کنی چون ضریبش ۱۲ 

واقعا رتبه خوبی میخواد 

اگر کامپیوتر میخوای،گسسته رو جاهای گراف و نظریه اعداد و ترکیبیات رو کار کن که تو دانشگاه به مشکل برنخوری