2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالت چیه عزیزم تا یه راه بهتر ف ال که میدونی الکی بهت یاد بدم

چنتا گزینه دارم تو ذهنم میخوام بدونم الان کدومش انجام بدم تا دربیام از آشفتگی 

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

چنتا گزینه دارم تو ذهنم میخوام بدونم الان کدومش انجام بدم تا دربیام از آشفتگی

خب ببین یه راهی بهت یاد میدم تو مفاتیح هست وخودم انجام دادم

برو تاپیک دیدن مطلب خودر درخواب رو توتاپیک هام پیداکن.صفحه اول رو کامل بخون واجراکن..دقیق عین همونی که نوشتم..این دستور تومفاتیح

ونیت کن خدایا بین این چندراه کدومو انتخاب کنم

اماااا ببین ما انسان هستیم ویه درصد فقط جای خطا بذار که ممکن خواب شیطانی باشه....پس هرراهی رو توخواب بهت نشون دادن تو بیداری حتما بازم درموردش تحقیق کن....به دستور شک نکن درسته...اما ما به خودمون شک میکنیم چون انسان هستیم و خطاکار

انشاءالله مشکلت حل بشه.. ف ا ل روهم بی خیال چون الکی واگه درست بشه شانسی...ف ال برای سرگرمی خوبه مثلا ما دانشگاه دورهم مینشستیم ف ال میگرفتیم تفریحی.اما واقعی نیست اگه باشه هم شانسی بوده..امااین دستور درسته فقط چون انسان هستیم تحقیق تو درمورد حتی همون نتیجه خواب...نتیجه رو تو تاپیک خودم اعلام کن.موفق باشی عزیزم وهرچی خیره برات پیش بیاد ونشون بدن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم