راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
لخته خون فکر میکنم هماتوم باشه منظورش ، من دوازده سال پیش اینجوری بودم .دکتر بهم استراحت مطلق داده . تا ماه سوم خونریزی شدید داشتم ولی جنین کامل تشکیل شده بود و سالم سالم بود . ولی در نهایت ناگهانی سقط شد . اول اینکه استراحت کن ،دوم استرس نداشته باش،رابطه ی جنسی یا ارضا شدن اصلا نداشته باش . ۵ هفته چیزی نیست که وابسته شده باشی ، بسپار ب خدا ک اگه نطفه ی ضعیفی باشه یا هرچی سقط بشه.انشاالله هرچی خیره برات همون بشه🤲
فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.
اخی عزیزم چه بعد براچی سقط شد بخاطر خونریزی بود یا چیز دیگه؟اره منم فقط استراحت میکنم ببینم خدا چی م ...
ولله پیگیر هم شدم دلیلشو نفههمیدم هیچ وقت.دکتر هم گفت تو بارداری بعدیت باید سرکلاژ کنی (چون ۳ ماهه سقط کرده بودم)
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.
سرکلاژ؟ دهانه رحم رو میدوزن ک بچه یهو نزنه بیرون😁 ولی وای استراحت مطلق و درد تا روز زایمان .تجربه نکردم فقط شنیدم😄
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چه بد حالا بچه دارین عزیزم؟استراحت مطلق خیلی بده من تازه ۸روزه فقط دراز میکشم کل بدنمو انگار با ...
من دیگه بعدش جدا شدم .تو این چن سال ک متاهلمم بچه نخواستیم تا ببینیم بعد این خدا چی میخواد🫠
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالاه که هرچی صلاحتونه همون بشه خدا بهترینارو واستون رقم بزنه
فدات شم ممنون💜
1
5
10
15
20
25
30
35
40