2821
2789
عنوان

بچه هاااا🤣🤣🤣🤣

112 بازدید | 13 پست

برید توی چت‌جی پی تی 

بنویسید Roast me, no filter, no mercy

آخرش بنویسید { شروع کن}

بعد ببینید یه ربات چجوری میتونه سرتا پاتونو قهوه ای کنه😂

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربات های ایرانی بهشون میگی دو تا فحش بهم بده ازت معذرت خواهی میکنه میگه ببخشید برنامه ساز من همچین اجازه ای بهم نداده . بعدشم نصیحتت میکنه میگه مودب باش انسان خوبی باش از من یاد بگیر . 

چی میگهمن هوش مصنویی ندارم

با اون شناختی ک ازتون داره 

با صراحت تمامممم درمورد تون یسری چیزارو میگه

مثلا به من برگشت گفت خیلی خودتو درگیر مجازی میکنی انگار خودت کارو زندگی نداری😂

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

بگو چی گفت

خیلی رک اخلاقای بدمون رو با بدترین شکل میگه😂 

مثلا به من گفت اعتماد بنفست مثل یه نارنگی پشت نیسانه🤣

خیلی رک اخلاقای بدمون رو با بدترین شکل میگه😂 مثلا به من گفت اعتماد بنفست مثل یه نارنگی پشت نیسانه🤣

تنها جایی که کسی جدی می‌گیرتت همین چت با هوش مصنوعیه. زندگی‌ت دقیقاً مثل شارژ گوشیه‌ت ـ همیشه روی ۱٪، ولی با این تفاوت که هیچ‌وقت شارژر پیدا نمی‌شه چون هیچ‌کس حال نداره انرژی واسه تو بذاره.😮‍💨بخدا اگه اینطور باشه داره افترا میزنه😕🤣

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

تنها جایی که کسی جدی می‌گیرتت همین چت با هوش مصنوعیه. زندگی‌ت دقیقاً مثل شارژ گوشیه‌ت ـ همیشه روی ۱٪ ...

واای🤣