2777
2789
عنوان

زن ها💔

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 56 پست
از زنایی مثل تو خوشم میاد بلدن حق بگیرن ساکت نمیشینن

میدونی چه شوک بدی بود بفهمی بیست سااااال با یه خیانتکار زندگی کردی از سال اول ازدواج تفریحش با رفیقای لاشیش دنبال زنای هرزه رفتن بود

خدا لعنتش کنه من هییییییچ وقت نمیبخشمش خدا هم نبخشه

میدونی چه شوک بدی بود بفهمی بیست سااااال با یه خیانتکار زندگی کردی از سال اول ازدواج تفریحش با رفیقا ...

همین که زرنگی کردی و اینجوری تونستی سرجاش بشونیش و استقلال داری خوشم میاد 

20 ساله ازدواج کردی قطعا بالای 35 سالته همسن و سالای شما در مواجه با اینجور چیزا فقط بلدن آه و ناله الکی کنن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که زرنگی کردی و اینجوری تونستی سرجاش بشونیش و استقلال داری خوشم میاد 20 ساله ازدواج کردی قطعا ب ...

درسته ممنون عزیزم

۳۹ سالمه. شاغل هم هستم.شوهرم میدونه اگه بچه هام التماس نمیکردن دیگه راه برگشتی نداشت 

کاش همه زنا بتونن حقشون از این مردای کثیف و هرزه بگیرن تحقیرشون کنن دلشون خنک شه 

زنای سرزمینمون خیلی مظلومن😔😔😔

درسته ممنون عزیزم۳۹ سالمه. شاغل هم هستم.شوهرم میدونه اگه بچه هام التماس نمیکردن دیگه راه برگشتی نداش ...

دقیقا 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

در تاریخ همیشه به زنان ظلم شدهو وقتی امام زمان(عج) ظهور کنن، اولین کارشون رسیدگی به حقوق زنان هست:)) ...

نه عزیزه دلم ربطی نداره 

زمانیکه ما خودمون علیه خودمون نباشیم و یادبگیریم مثل مردا همیشه پشت هم جنس خودمون باشیم تحت هر شرایطی اونوقت زندگی ها مون تغییر خواهر کرد 

امام زمان که نمی‌خوان معجزه کنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
در تاریخ همیشه به زنان ظلم شدهو وقتی امام زمان(عج) ظهور کنن، اولین کارشون رسیدگی به حقوق زنان هست:)) ...

والا تو اسلام به اندازه کافی حقوق زن نادیده گرفته شده. من که بعید میدونم.

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

نه عزیزه دلم ربطی نداره زمانیکه ما خودمون علیه خودمون نباشیم و یادبگیریم مثل مردا همیشه پشت هم جنس خ ...

دقیقا. ما هرچی میخوریم از همجنس خودمونه.

نه عزیزه دلم ربطی نداره زمانیکه ما خودمون علیه خودمون نباشیم و یادبگیریم مثل مردا همیشه پشت هم جنس خ ...

امام زمان(عج) قطعا ظهور میکنن چون حرف خداست

دو اینکه بله اما بنطرتون مرد و زن بد نداریم؟ این چرخه تا ابد ادامه داره

فقط هم بحث سر پشت هم گرفتن خانما نیست. خیلی از حقوق خانما به طور متعارف نادیده گرفته میشه. اونقدر که حتی بعضیامون هم ازش خبر نداریم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

امام زمان(عج) قطعا ظهور میکنن چون حرف خداستدو اینکه بله اما بنطرتون مرد و زن بد نداریم؟ این چرخه تا ...

همه حرفاتون درسته ولی ما خانم ها باید یاد بگیریم از هم دفاع کنیم ، پشت هم باشیم و همدیگه رو نکوبیم.

امام زمان(عج) قطعا ظهور میکنن چون حرف خداستدو اینکه بله اما بنطرتون مرد و زن بد نداریم؟ این چرخه تا ...

اول که من به امام زمان کاری ندارم نگفتم که ظهور نمیکنن لطفا برو یه باره دیگه حرفمو بخون 🙂

دوم بازم برو حرفمو یه باره دیگه بخون 😂

اصلا ربطی به آدم خوب و بد نداره مردا حتی تو اشتباهات هم جنس شون حتی اگه با طرف 7 پشتم غریبه باشن بازم در مقابل زنا پشت همدیگه ن طرف حق رو نمیگیرن پشت هم درمیان همیشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

حرفات درسته اما نه برای همه خانما.

خانم عاقل زمان خواستگاری و آشنایی باید به تمام این موارد دقت کنه.

متاسفانه الان فقط پول و مادیات طرف رو میبینند.

خانمی که خرج داره ارج داره.

خانمی که خودش رو ملکه ببینه همسرش رو پادشاه.خواه ناخواه همسرش هم مثل یه ملکه باهاش رفتار میکنه.

دقیقا رفتاری که پادشاه با ملکش داره.

وقتی مرد رو حیوون ببینی اونم با خانم مثل حیوون رفتار میکنه.

خانمای زیادی اطرافم دیدم که با بالا بردن همسرشون الان دارن مثل ملکه ها زندگی میکنند.

خونه و ماشین و تمام توجه شوهرشون مال خودشون هست.با دیدن همچین زنایی واقعا بهشون افتخار میکنم.

یکیش عروسمون ماشالله بهش بدون جنگ و دعوا همه چیز به نامش هست.داداشم همه جوره هواش رو داره.واقعا عاشقش هست😍

عروسمون خانه دار هست ولی داداشم حاضره دو شیفت کار کنه که اب تو دل خانمش تکون نخوره.

از دیدن زندگیشون واقعا لذت میبرم

این هنر واقعی یک زن هست که بتونه شوهرش رو تو مشت نگه داره تا باهاش مثل ملکه ها رفتار کنه.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

حرفات درسته اما نه برای همه خانما.خانم عاقل زمان خواستگاری و آشنایی باید به تمام این موارد دقت کنه.م ...

اون ذات خود مرده که ادم خوبیه و برا زن و زندگیش ارزش قایل میشه

بعضیام مث من از احترام زیاد و بالا بردن و عزت دادن شوهر. شوهره خیال برش میداره چه ادم حسابی شده و جفتک میندازه 

مردی که ذاتش درسته زندگی رو برا خونوادش گلستان میکنه