2777
2789
عنوان

زن ها💔

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 56 پست
اینجا اینجوری راهکار نمیدن در جواب همه گزینه ها میگن طلاق طلاق یا جدا شو

مثلا در جواب خیانت کرد چه راهکاری هست؟ 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

من يه كم حرفام  با عنوان تاپيك فرق ميكنه زن و مرد را برابر ميدونستم هميشه، امروز و ديروز كار بانكي و مدرسه بچه هام را داشتم سرو كارم كه با مرد بود اروم ومتين كارشون را ميكردن قربون خدا برم خانم ها جيغجيغ حرف ميزنن كارت هم نميفهمي تهش چي شد صبح بايد ٤٥دقيقه باز برم تا مدرسه چون نفهميدم مربي سرويس چه كار كرد فقط جيغ جيغ 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو که جدا شدی

نشدم نتونستم بچه هام التماس کردن بهش فرصت بدم وگرنه همون موقع فهمیدم انداختمش آشغالی. 

ولی بلاهایی سرش آوردم به خفتی انداختمش که هنو بعد نه ماه تنش میلرزه. هرزه کثافت رو

خونش و ماشینش و حق طلاق وحضانت بچه هام ازش گرفتم 

الان خودشه و لباسای تنش. نمیزارم هزار تومن پول تو جیبش بمونه. خرجایی براش میتراشم مث خر فقط میدوعه که کم نیاره 

ولی منتظرم بچه هام سر و سامون بگیرن. همچین زیرپاش خالی کنم نفهمه خودش

من يه كم حرفام با عنوان تاپيك فرق ميكنه زن و مرد را برابر ميدونستم هميشه، امروز و ديروز كار بانكي و ...

عزیزم من دارم به عنوان همسر و همراه اینو میگم وگرنه وظیفه شغلی جداست 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

نشدم نتونستم بچه هام التماس کردن بهش فرصت بدم وگرنه همون موقع فهمیدم انداختمش آشغالی. ولی بلاهایی سر ...

خوبه حداقل یکم دلم خنک شد 

طلاق خیلی بدهولی به نظرت چرا برای مردا آنقدر طلاق تابو نیست و هیچوقت به فکر سازش نیستن و اولین گزینش ...

متاسفانه زمان مجردی  زنها چون به اندازه مردها حق انتخاب ندارند فقط به فکر اینن که با یکی ازدواج کنن بعضا دیدم نه تحقیق میرن نه به شناخت از طرف مقابل میرسن و حتی مورد بوده که به سو پیشینه خواستگارم پی بردند ولی باز تصمیم به ازدواج میگیرند و بعدها تو زندگی آسیب هاش رو هم میبینن پس انتخاب نادرست یکی از دلایلشه 

چون زنها احساسی استن سریع دلبسته زندگی و بچه و همسر میشن و راضین خودشون فدا بشن ولی فرزندشون آسیب نبینه و یه دلیل دیگه نگاه بد جامعه به خانم مطلقه هست که متاسفانه هنوزم تو بعضی شهرها به عنوان یه مجرم بهشون نگاه میکنن و در آخر هم عدم استقلال مالی هست ولی برا آقایون این طور نیست خیلی راحت قید زن و حتی بچه خودش رو میزنه و میره جای دیگه خواستگاری و دلیل طلاقش هم مشکلات اخلاقی و مواردی از جانب زن اعلام میکنه و یه خانم دیگه رو که چشم بسته انتخاب میکنه بیچاره تر میکنه

ظلم به مرد!!!!!! 😂😂😂

هزینه های سرسام آور و بیخودی  که زن (از روی چشم هم چشمی و رقابت) برای مرد میتراشه و مرد رو کارت عابر بانک میبینه! بدون هچی درکی (تو این اوضاع اقتصادی)، گناه نکردن که مرد شدن و خواستن تشکیل زندگی بدن!!! 

زنهایی که بعد چند سال زندگی به راحتی خیانت میکنن (فقط خیانت رو مختص مردا نبین) مهریشون رو هم میگیرن و میرن. مرد میمونه و زندگی که باخته

زنهایی که خودشون رو نمیدونم چی فرض میبکنن و فکر میکنن بعد از ازدواج نباید دست به سیاه و سفید بزنن و مردشون در واقع بردشونه

.......... 

😭😭😭😭😭 شوهر منم عذابم میده چقد بدبختم

ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم.. ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

هزینه های سرسام آور و بیخودی که زن (از روی چشم هم چشمی و رقابت) برای مرد میتراشه و مرد رو کارت عابر ...

همش مالی بود حالا بزار من بگم 

حق طلاق محدود
*   حضانت فرزندان پس از سن مشخص
*   ارزش نصف شهادت
*   دیه نصف
*   نیاز به اجازه همسر برای خروج از کشور
*   حق چندهمسری مردان
*   سهم ارث کمتر
*   اختیار مرد در ممانعت از شغل زن
*   محدودیت‌های پوشش و حضور در اماکن 

بارداری
*   زایمان
*   شیردهی
*   قاعدگی
*   یائسگی
مزاحمت‌ها و خشونت‌های خیابانی (آزار و اذیت)
*   تجاوز جنسی
*   خشونت خانگی
*   سقف شیشه‌ای (Glass Ceiling)
*   شکاف دستمزد جنسیتی
*   مسئولیت مضاعف یا "شیفت دوم"
*   تبعیض در استخدام و محیط کار
*   سربار شدن انگ و ننگ اجتماعی (Stigmatization)
*   محدودیت‌های ورزشی
*   قتل‌های ناموسی
*   ازدواج زودهنگام

هزینه های سرسام آور و بیخودی که زن (از روی چشم هم چشمی و رقابت) برای مرد میتراشه و مرد رو کارت عابر ...

چی میگی تو 

مگه زنا حمالن بگیرن بشورن بسابن هیچ لباسی نگیرن به خودشون نرسن اونوقت 

خوبه حداقل یکم دلم خنک شد

آره هر وقت کم میارم یاد کتکایی که زدمش.حرفایی بهش زدم که لیاقتش بود 

اون موقع که ساعت سه نصفه شب انداختمش از خونهبیرون. لباساش از طبقه چار ریختم تو خیابون.

وقتی تو دفتر خونه سندا رو با بغض امضا میکرد 

سه ماه تموم عین خاک بر سرا فقط چشاش اشکی بود 

بچه هامم محلش نمیدادن.حرفایی دخترم بهش زد که فقط باید خودش میکشت. به دست و پاشون افتاده بود همه عزت و اعتبارش دود شد رفت هوا 😏

فکر نمیکرد اینجوری واکنش ببینه 

فردای اون روز که فهمیدم فکر میکرد یه دعوای ساده بوده و تموم شد خیلی عادی کلی خرید کرد آورد منم کل خریداش ریختم بیرون گفتم پول تو برا ما حرومه باید خرج ج نده ها بشه. 

آره هر وقت کم میارم یاد کتکایی که زدمش.حرفایی بهش زدم که لیاقتش بود اون موقع که ساعت سه نصفه شب اند ...

از زنایی مثل تو خوشم میاد بلدن حق بگیرن ساکت نمیشینن