2777
2789
عنوان

جوابمو نداد...

239 بازدید | 12 پست

سلااااام سال نوی همگی مبارک!!!

من دیشب تو تل گرام به داییم پیام دادم وعیدو تبریک گفتم با اینکه خییلی اهل پیام و جواب دادنه پیاممو سین کرد ولی جواب نداد بعد تو گروه خانوادگی که من نیستم به همه تبریک گفت!من هیییچ برخورد بدب نکردم با اینکه میدونم پشت سرم خیلی حرف میزنه زن داییم هم میدونه به همین خاطر اون جوابمو خوب داد.امروز میبینمشون با داییم چه برخوردی کنم؟

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید خیلی پیام تو گوشیش اومده وقت نکرده دونه دونه جواب بده

نه همیشه عیدا جواب میداد الانم همه میگن پشت سرم بد میگه اما من بازم باور نکردم 

من باشم با شوخی و خنده میگم دایی کلاسش با ما نمی خوره جواب پیام نمیده

اون خواسته تحقیرم کنه نمیخوام فکر کنه موفق شده.تازه اخیرا یه کار نسبتا بزرگ کردم براش اما اییینقدر بد باهام حرف زد و تشکر کرد که نگو

تو خلوت باهاش صحبت کن ببین مشکلش باهات چیه.بگو شنیدم حرفهایی پشت سرم هست.

عموما آدم ها در مقابل حرف رک و صریح خودشونو میبازن و حرفی برای گفتن ندارن البته اگه حرفشون ناحق باشه.

تو خلوت باهاش صحبت کن ببین مشکلش باهات چیه.بگو شنیدم حرفهایی پشت سرم هست. عموما آدم ها در مقابل حرف ...

انکار میکنه.اصلا مهم نیس چی میگه مهم اینه که من الان گرم بگیرم باهاش یا بی محل کنم؟

اون خواسته تحقیرم کنه نمیخوام فکر کنه موفق شده.تازه اخیرا یه کار نسبتا بزرگ کردم براش اما اییینقدر ب ...

منم میگم به حالت تیکه بهش بگو،خودش می فهمه

اگه قطع دسترسی شدم اودافظ🖑🖑
انکار میکنه.اصلا مهم نیس چی میگه مهم اینه که من الان گرم بگیرم باهاش یا بی محل کنم؟

به نظرم کاملا رسمی باش.

اگر میدونی عمدا جوابتو نداد یعنی بهت بی احترامی کرده. پس لزومی نداره باهاش صمیمی باشی.

به نظرم کاملا رسمی باش. اگر میدونی عمدا جوابتو نداد یعنی بهت بی احترامی کرده. پس لزومی نداره باهاش ...

آره عمدا نداده...