2777
2789
عنوان

بچها🥲

98 بازدید | 13 پست

این ادم هیچوقت عصبی نمیشه کلا

بعد من بهش گفتم دروغ میگی و اصلا بهش گوش نکردم

فقط حرف خودمو زدم

خیلی عصبانی شد ولی با این حال حرف بدی نزد بهم

فقط گفت برو بابا تو منو شیطان میبینی فلان

من بلاکش کردم همون لحظه 

ولی ی حرفایی بود باید میزدم واس همین انبلاک کردم بگم 

بهم همه چیو توضیح داد بعد گفت من هروقت عصبی بشم ساکت میشم چیزی نمیگم نمیدونم چرا این دفعه اینجوری شد

بچها اصلا پارتنرم نیست دلیلی نداره بم دروغ بگه

من ولی فکر میکنم کل ادمای زمین دروغ گوعن جز چندتاشون ک البته ب همونام گاهی شک میکنم

بنظرتون روانشناس برم؟ خیلی شکاک شدم خیلی

نه نیازی نداری بری روانشناس فقط با پسرها زیاد سر و کله نزن سر سنگین و متین بشین تو خونه

مطمئنی من قبلا دکترمیرفتم وسواس فکری داشتم 

و الانم علائم وسواسم برگشته اخه ی چیزو چندبار چکش میکنم با اینکه مطمئنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا چه چیزهایی رو همه اش چک میکنی

مثلا نتیجه ی ازمون با اینکه مشخص شده 

انلاین بودن اون فرد

مریض بودن گربم

همه چیو چندبار چک میکنم 

دقیقا مثل قبل ک ب روانپزشک گفتم گفت وسواس داری و تایمی ک قرص میخوردم خوب بودم الان باز بعد ی مدت برگشته

مثلا نتیجه ی ازمون با اینکه مشخص شده انلاین بودن اون فردمریض بودن گربمهمه چیو چندبار چک میکنم دقیقا ...

آها اینطور که جالب نیست 

آخه نتیجه آزمون رو چرا چند دفعه چک میکنی 

یه بار کافیه دیگه

آها اینطور که جالب نیست آخه نتیجه آزمون رو چرا چند دفعه چک میکنی یه بار کافیه دیگه

مثلا میگم نکنه اشتباه کردم فلان همش تو ذهنم جنگه

بعد حرف ادمارو هم باور نمیکنم همش ی حرف میزنن ازش ی سناریو بزرگ میسازم حال خودم بد میکنم

بعد میبینم اصلا اینجوری نبوده

نگا عشقم حس میکنم یکم حساس شدی

ممکنه تو حست مثلا درمورد اون آدم درست باشه که دروغ میگه ولی خب یکم تند برخورد کردی 

اینکه با خودتم یه چیو تکرار میکنی من اینجوریم و فلان ملکه ذهنت میشه

نگا عشقم حس میکنم یکم حساس شدیممکنه تو حست مثلا درمورد اون آدم درست باشه که دروغ میگه ولی خب یکم تند ...

نمیدونم چرا باید دروغ بگه اخه همون لحظه اومد گفت بهم ولی من نذاشتم ادامه بده 

نمیدونم چرا باید همیشه شک داشته باشم خسته شدم انقدر ک دلم میخواد بمیرم

نمیدونم چرا باید دروغ بگه اخه همون لحظه اومد گفت بهم ولی من نذاشتم ادامه بده نمیدونم چرا باید همیشه ...

حالا شایدم دروغ نگفته از کجا مطمئنی؟

عزیزم هر کی تو زندگیش یه بدبختی داره ولی خوبیش اینه برا شما قابل حله ولی سرسری نگیر چون ممکنه رابطه عاطفیتو خراب کنه حساس بودن زیاد

حالا شایدم دروغ نگفته از کجا مطمئنی؟عزیزم هر کی تو زندگیش یه بدبختی داره ولی خوبیش اینه برا شما قابل ...

همینو میگم مطمئن نیستم ادم بدی ام نیست واقعا همش کمکم میکنه باز بهم میگفت حق داری اینجوری فکر کنی و من نباید عصبی میشدم باید کامل توضیح میدادم بهت

اره باید درستش کنم