2777
2789
عنوان

سفته ضمانت

159 بازدید | 15 پست

خانمها ی قرعه ای شرکت کردم 

خانمه گفت روزی ک اسمت در اومد و پولت رو گرفتی یعنی اومد توی حسابت ی سفته ب عنوان ضمانت بده روزی ک تموم شد همع ی اسم ها بهت برمیگردونم 

کسی میدونه راهنمایی کنه 

با چک زیاد کار کردم ولی از سفته اصلا چیزی نمیدونم 

یعنی پول باید ضمانت بزارم معنی سفته اینه

یا ن کاغذی  امضا میکنم هروقت مشکلی شد میتونه برداشت کنه از حسابم؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در ضمن از سفته قبل اینکه تحویلش بدی عکس بگیر

فقد واسم سواله سفته  مثل ی چکه ک امضا بکنم بهش بدم ک ی وقت اگ قسط پرداخت نکردم برداشت کنه پولو 

یا سفته منظور پوله  ک باید گذاشت ؟

فقد واسم سواله سفته مثل ی چکه ک امضا بکنم بهش بدم ک ی وقت اگ قسط پرداخت نکردم برداشت کنه پولو یا سف ...

سفته   مثل  چک   پول نمیشه برداشت کنه

ولی سفته  لازم الاجراس   یعنی  قسطت ندی  هر وقت سفته ت بزاره  اجرا  میتونه  ازت شکایت کنه بابتش

والا ما سالهاس قرعه میزاریم از این برنامه ها نداریم، چون همه همدیگرو می‌شناسن، جای ناشناس قرعه ثبت ن ...

خانم رو تازه صحبت کردم باهاش نمیشناسم ولی دوتا از مورد اعتماد ها ک میشه استاد هامون اونجا انداختن ب اعتماد اونا گفتن ما می‌شناسیم شرکت کنی معتبره 

فقد واسم نمیدونم منظورش چیه پول باید ضمانت بهش بدم 

یا ن کاغذ یا چک امضا کنم بدم بهش ک هروقت مشکلی بود اون موقع برداشت کنه

سفته مثل چک پول نمیشه برداشت کنهولی سفته لازم الاجراس یعنی قسطت ندی هر وقت سفته ت بزاره ا ...

یعنی فقد ی برگه ضمانتیه  ک برا شکایته اهان من فکر میکردم مثل چک امضا کنم بدم بهش میتونه وقتی مشکلی بود بره برداشت کنه یا اینک فکر میکردم منظور سفته پوله ک باید بدم بهش😐😐

خانم رو تازه صحبت کردم باهاش نمیشناسم ولی دوتا از مورد اعتماد ها ک میشه استاد هامون اونجا انداختن ب ...

سفته رو بیرون میفروشن، میخری پشتش رو فک کنم باید امضا کنی، میدی به طرف برای ضمانت، بعد از اتمام قرعه، سفته رو ازش دوباره باید بگیری، فقط برا ضمانت هس 

نه ی حالت ضمانته فقطبعد که اخر وام رسید ازش پس بگیرید و کامل پاره کن نابودش کن

اره خودش گفت هروقت ک پول ب اسم در اومد دوماه دیگ سه ماه دیگ ۶ ماه دیگ هروقت در اومد و پولت رو گرفتی سفته 

بده آخرین ماه ک اسم تموم میشه بهت برمیگردونم 

اونجوری باشه خیلی خوبه اخه از دیروزه هعی میترسم میگم سفته نکنه همون پول یاشه ک من وقتی ۷۰ تومن بگیرم پ اونم بزارم ضمانت چی بهم میرسه تا آخر قسط ها🤣🤣🤣🤣

فقط طرف مطمینه از وام خانگیه ؟؟؟همشهریت باشه

بالا گفتم  دو تا از استاد هام اونجا قرعه انداختن گفتن مورد اعتماده میتونی توهم شرکت کن 

فقد ی سوال  بابت ضمانت کاری رو نوشتم حسن انجام کار 

بابت ضمانت پرداخت قرعه چی باید بنویسم رو سفته؟؟