2777
2789
عنوان

سوختن پوست سر در اثر رنگ مو

8067 بازدید | 11 پست

سلام دوستان .من همیشه خودم موهامو رنگ می کنم هیچ وقت ارایشگاه نرفتم مگه برا هایلایت اونم چند سالی یه بار.اینبار قسمتی که کمی سفید هست رو گفتم اول سه صفر بزنم بعد رنگ اصلی رو کل موهام بزارم.تا رنگ سه صفر رو زدم سرم شرو به سوزش شدید کرد گفتم شاید طبیعی پانزده دقیقه صبر کردم شستم.دو ساعت بعدش رنگ اصلی رو زدم چشمتون روز بد نبینه سرم اونجا ها که سه صفر زده بوذم انگار فلفل رو زخم ریختی تحملش کردم یه نیم ساعت بعد شستم حالا کف سرم مثل خال خال زخم قرمز شده .کوچیکن مثل نقطه اما اونجا سرم درد داره.تا حالا این بلا سرم نیومده چیکار کنم درست بشه اخه چرا سه صفر با موهام این کارو کرد؟

راستی چون می خواستم موهام رنگ روشن بشه و سفیدا پوشیده بشن اون قسمت رو اول سه صفر زدم.فکر می کردم رنگ ایمنی هست مثل بقیه رنگا وگرنه طرفش نمی رفتم.کمکم کنید فردا مسافرم 😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن زيتونو عسل بزن به سرت

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

سه صفر كه داغون ميكنه مورو

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
من والا هیچ تجربه ای ندارم حالا اون رنگی که میخواستی شد بعد از اینهمه ریاضت؟

اره قشنگ شده ولی نمی ارزید به خرابی سر و مو واقعا اگه می دونستم اینکارو نمی کردم چون به ابروم صدمه نزده بود فکر کردم بی خطره