2777
2789
عنوان

دلتنگی

57 بازدید | 12 پست

بچها خیلی دلم براش تنگ شده میدونم اگه پیام بدم خودمو کوچیک میکنم خیلی 

ولی واقعا دل تنگشم ۳ ماه شد ک ازش بی خبرم و دیگه باهم حرف نمیزنیم همه فکر و ذهنم شده اون🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد که جدا شدین

ما تو رابطه نبودیم حقیقتا نمیدونم نسبتمون باهم چی بود ولی هرچی ک بود من خیلی دوسش داشتم اونم خیلی بهم اهمیت میداد امه از یه جایی به بعد رفتاراش باهام خیلی تغییر کرد و دیگه جوابمو نمیداد یا به زور جواب میداد منم خسته شدم از این وضعیت کلا گفتم قطع ارتباط...

خیلی خلاصه اینطوری بود

ما تو رابطه نبودیم حقیقتا نمیدونم نسبتمون باهم چی بود ولی هرچی ک بود من خیلی دوسش داشتم اونم خیلی به ...

شاید با کسی وارد رابطه شده یا از قبل ارتباط داشته ارتباطش جدی تر شده

❤️____♡___.من همون گلیم که رد برف روش نشسته ___♡_💜__.
شاید با کسی وارد رابطه شده یا از قبل ارتباط داشته ارتباطش جدی تر شده

البته اینا احتماله بستگی به طرف داره ولی مرد ها اگه طرفو بخوان با دست پس نمیزنن با پا پیش بکشن از رفتار هاشون کاملا میشه فهمید مگه اینکه شما تو آب نمک باشین اصطلاحا 

الان بنظرت چیکار کنم🥲

من بودم فراموش میکردم چون چاره ای نیست هر چقدر هم شما بخواین طرفو اون تلاشی نکنه نمیشه نهایت بشه یه سال نگه داشت بشه رو رفتاراش یه مدت کوتاهی سرپوش گذاشت  آخرش میره