2777
2789

خیلی خوبه 

بعد او جنرال و گری بهترینه

ما می‌خواستیم ایوولی بگیریم به توصیه یه نادون فوجی کول خریدیم خیلی پشیمونیم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبه بعد او جنرال و گری بهترینهما می‌خواستیم ایوولی بگیریم به توصیه یه نادون فوجی کول خریدیم خی ...

من میخوام بخرم ولی از هر جا پرسیدم یه قیمت میگه اصلا ادم نمیدونه چیکار کنه یکی میگه این مارک یکی اون مارک قیمتم که دلبخواه

من میخوام بخرم ولی از هر جا پرسیدم یه قیمت میگه اصلا ادم نمیدونه چیکار کنه یکی میگه این مارک یکی اون ...

در حد دو سه تومن اختلاف دارند 

از جای مطمئن بخر 

ولی تو دو سه سال اخیر قیمتش مناسبه تر بوده نسبت به بقیه مارک‌ها برای همین خیلی ها خریدن 

ما که تو خوزستان اکثرا یا ایوولی یا فوجی کول میخرن 

کلا وسیله برقی شانسیه کولر ما سر یک سال مجبور شدیم گازگیری کنیم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
😅😅اخه عزیزمم.از چن تا عاقل بپرسیدی

آخه طرف خیلی خودش زرنگ و عاقل می‌دونه 

سه سال پیش ۳۰هزار فوجی کول خرید ۲۲تومن هنوز ازش استفاده نکرده الان نزدیک هفتاد تومن سود کرده