2777
2789
عنوان

تصحیح افکار

59 بازدید | 5 پست

سلام
دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه
یه موضوعی است که خیلی ازش دارم اذیت میشم و ازتون کمک میخوام.
من واقعا از این بابت که به هر چی که فکر میکنم اون اتفاق نمی افته بدجور دارم اذیت میشم.
 مثلا من داشتم فکر میکردم که به  دوستم بگم اون روز با هم رفته بودیم بیرون خیلی بهم خوش گذشت. وقتی با ذوق و شوق این مطلب را آماده می کنم که چه جملاتی استفاده کنم تا میرم پیشش میبینم اون یه حرفی می زنه که توی ذوقم میخوره و دیگه ادامه نمی دم.
یا مثلا منتظرم که برم پیش یه نفر و باهاش حرف بزنم و شاد باشم میبینم اتفاقا یه اتفاقی می افته نمی تونم برم پیشش یا اگر برم ناراحت میشم
از این اتفاقها خیلی پیش میاد نمیگم برعکس میشه اما اون چیزی که من با ذوق و شوق براش برنامه ریزی میکنم اتفاق نمی افته.
اینقدر این اتفاقات توی زندگیم زیاد است که خیلی دارم اذیت میشم در واقع یه طوری شده که هیج وقت نباید فکر خوب کنم جون پیش نمیاد.
اولش فکر میکردم تلقین است و چند بار گفتم نه.
اما اینقدر تکرار شد که دیگه موندم چکار کنم.

برو مشاور.

رفتم مشاور اما هیچ تاثیری نداشت حتی بدتر شد گفت خودت تلقین میکنی منم گفتم خب راست میگه و دیگه بهش توجه نکردم و شروع کردم به تفکرات مثبت اینقدر این داستان تکرار شد که دیگه کامل باورم شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم مشاور اما هیچ تاثیری نداشت حتی بدتر شد گفت خودت تلقین میکنی منم گفتم خب راست میگه و دیگه بهش تو ...

یه چیزی بگم هر حرفی درباره آینده میخوای بزنی با ان شاءالله بزن. مثلا ان شاءالله میخوام برم مهمونی، ان شاءالله میخوام لباس بخرم. هر حرفی رو بدون ان شاءالله بزنی، کنسل میشه اون قضیه. 

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

یه چیزی بگم هر حرفی درباره آینده میخوای بزنی با ان شاءالله بزن. مثلا ان شاءالله میخوام برم مهمونی، ا ...

بله حرفتونو قبول دارم اما من اصلا حرف نمی زنم فقط توی ذهنم رد میشه  

بله حرفتونو قبول دارم اما من اصلا حرف نمی زنم فقط توی ذهنم رد میشه

واقعا نمیدونم دیگه چی بگم گلم. بازم از چند تا خانم باسواد یا مشاور یا خانم عاقل اگه اطرافت میشناسی از اونام مشورت‌ بگیر.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.