2777
2789
عنوان

خانما نظرتون راجب مهریه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 43 پست
نظرم شما محترم عزیزم.ولی به نظرم الان زیادم باشه.مالیات میخوره باید مالیات بدی😂من خودم میگم مهریه م ...

این مالیاتم کی داد و کی گرفت ....اگه پسر سه دونگ خونه و ۱۴سکه و تمام حق و حقوق را بده که خیلی خوبه ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مالیاتم کی داد و کی گرفت ....اگه پسر سه دونگ خونه و ۱۴سکه و تمام حق و حقوق را بده که خیلی خوبه . ...

آره خیلی خوبه 

ولی همچین پسری که بخواد همه حق و حقوق هارو بده کم پیدا میشه

گلم همسر که فعلا ندارم ولی در شُرُف ازدواج هستم میخوام بدونم که محکم کاری کنم خدایی نکرده اذیت نشم ...

یک چیزی بهت میگم گوش کن برا مهریت زیر ۱۰۰ تا سکه قبول نکن و واقعا اگر از همین الان خودتو دست کم بگیری و با عر شرایطی کنار بیای 

دیگه همیشه تو همه مساعلی ازت توقع دارن که تو کوتاه بیای و خیلی چیزی ازشون نخوای 

واقعا واقعا میگم زنی که خرج نداره ارج ندارهد

به خدا خودت رو دست بالا بگیری همیشه احترامت سر جاشه 

اینو واقا از ته دل بهت گفتم 

من تازه عقد کردم چند ماه مهریه ام 200 تا سکه با شش دنگ خونه بنظرم مهریه خوشبختی نمیاره بستگی به خیلی ...

وای عزیزم انشاالله خوشبخت بشین 

آره دیگه انشاالله که همه زندگی هاشون پر از نور و شادی و عشق باشه چیزایی که دیگه کمتر پیدامیشه این دوره و زمونه

یک چیزی بهت میگم گوش کن برا مهریت زیر ۱۰۰ تا سکه قبول نکن و واقعا اگر از همین الان خودتو دست کم بگیر ...

چی بگم دقیقا همینایی گفتین من اینجوریم سریع کوتاه میام و اینقدر خودمو دست کم میگرم که نگو 

چیکار کنم 

چی بگم دقیقا همینایی گفتین من اینجوریم سریع کوتاه میام و اینقدر خودمو دست کم میگرم که نگو چیکار کنم

عزیزم از همین حالا خودتو درست کن اصلا دیر نشده 

بخدا فردا یک هم عروس گیرت میاد که با هیچی کنار نمیاد احترام اونم بیشتر میزارن 

فردا هم تو پشیمون میشی 

به نسبت توان مالیشون نگاه کن در حدی که میتونن ازشون بخواه

خودتو دست کم نگیر وقتی خودتو دست کم گرفتی 

۴ سال دیگه همسرت هم بهت میگه تو که خوشحال بودی 

چیزی نمیخواستی 

شاید تو روت بگن چ عروس خوبی دارم 

ولی ببخشید پشت سرت تو دلشون یک چیز دیگه میگن خوشحالن که بدون اینکه خرجت کنن آوردنت تو خونشون 

از همین الان خودتو بالا بگیر 

و باهاشون خودمونی نشو 

عزیزم از همین حالا خودتو درست کن اصلا دیر نشده بخدا فردا یک هم عروس گیرت میاد که با هیچی کنار نمیاد ...

هم از پدرت جهیزیه بخواه بهترینشو 

هم از شوهرت طلا و عروسیو 

اگر هم نگرفتی و نخواستی بعدا بهش میرسی که چی گفتم 

عزیزم از همین حالا خودتو درست کن اصلا دیر نشده بخدا فردا یک هم عروس گیرت میاد که با هیچی کنار نمیاد ...

ای کاش یه خواهر مثل شما داشتم 

خودم تک دخترم 

طرفی هم که گفتم اومدن 3سال تفاوت سنی داریم تقریبا بنظرم خوبه  و اینکه آره اونا خیلی پولدارن تازه عزیز کرده ی کل خانوادشون و نوه اول و پسر اول هم هست مشکل اینه من خیلی کم رو هستم خجالتی ام چطوری بااین مسئله کنار بیام؟ آخه؟ وقتی تو جمع هستم فک میکنم نکنه الان بد حرف زدم یا... 

بنظرتون تا چند وقت نامزد باشیم و چطور دیگه باید رفتار کنم؟ 

هم از پدرت جهیزیه بخواه بهترینشو هم از شوهرت طلا و عروسیو اگر هم نگرفتی و نخواستی بعدا بهش میرسی که ...

اصلا اسم پدر نیار که من کل این 20سال رو با فکر اینکه یتیم هستم بزرگ شدم و زندگی کردم 

ای کاش یه خواهر مثل شما داشتم خودم تک دخترم طرفی هم که گفتم اومدن 3سال تفاوت سنی داریم تقریبا بنظرم ...

خب پس شرایطشون خوبه توهم خودتو خیلی دست بالا بگیر 

بخدا اولشه پسره خیلی باهات رو میگیره میگه چ خانم خوبی 

و......ازشون همه چی بخوا عقد مفصل با سری طلا و النگو برات بخرن و تو هم با خانوادت برا همسرت بخرید 

من ۱۰ ساله ازدواح کردم 

دیگه همه چی بلد شدم 

چون خودت میگی وضعشون خوبه 

ببین همیشهدمیگن مال نخورم برا بخورمه 

از همین الان توقعت رو ببر بالا و تو جمعشون از همین الان با صدای بلند حرف بزن اگر نمیتونی اول تو ذهنت یک جمله بساز بعد ک ازت نظر خواستن حرفات رو بگو و ازشون بخواه همه چی 

اگه از الان بخوای بگی کم رو هستم یک مادری یا خواهری از خانواده دوماد پیدا میشن که پرررو باشن و خرج بزارن رو دست دوماد 

با خودت تمرین کن و ۳ تا چیز خوب و اصولی ازشون بخواهد

در مورد هر مسعله ای که میخوان حرف بزنن تو به نسبت 

وضعشون حرف بزن و بخواه 

خب پس شرایطشون خوبه توهم خودتو خیلی دست بالا بگیر بخدا اولشه پسره خیلی باهات رو میگیره میگه چ خانم خ ...

قربونت برم گلم ممنونم ازت 

انشاالله همیشه سلامت باشید، ❤️❤️

قربونت برم گلم ممنونم ازت انشاالله همیشه سلامت باشید، ❤️❤️

خواهش میکنم  انشاالله شما هم خوشبخت بشی 

از همین الان مثل یک خانم با لباس های خیلی شیک تو جمعشون برو خیلی صمیمی نشو با هر شوخیشون نخند یکم جدی باش تا ازت حساب ببرن